• Gordon Blue
    Akárki akármit mond ez egy ritka gagyi futam volt, Rosberg 4., Vettel 7., úgy hogy mindketten győznek ha nincs a csalás.
    Nem véletlen, Vettelt a red bull intézte el az által hogy a falnak csapatta azt a kis köcsög ericson gyereket (nem véletlen caterham beszállitoja a renault=red bull) hogy jól reagálhassanak ezzel kedveztek ricsárdonak aki persze egyből első let,...milyen véletlen...
    holott vettel volt elöl neki kellett vna kedvezni.
    A mercinél meg egyértelműen hamiltonnak ekdveznek a köcsög patkányképü lauda miatt.
    Német szempontból ez a futam egy nagy 0 volt, olyan ideges voltam végig majdnem hozzábasztam a távkapcsolót a tv-hez.
    hát tuti nem ez az év versenye...
    red bul lszégyen csapatt nem tisztelik Vettelt aki 4 cyímet hozott nekik, csak azt nem értem a mercinél miét sztárolják folyton ezt a fekete gyereket... na mind1 itt abba is hagyom a nézést mert ez nem sport ami itt megy ez már meg van rendezve előre.

Nem véletlenül ment a falnak Hülkemberg se a mercedes motorral, ha ezek nincsenek Hamilton elsö 10-be se fért volna be....
    az egész meg volt rendelve, rendezve mindegy hogy mondjuk a merci részéről hogy bebisztosítsák hamiltont.
    És ebbe bernie eccleston keze is benne volt elszólta magát futam előtt hogy meg van rendelve z eső (azaz hamilton győzelme) meg vettel manipulációval való helycseréje riccaldoval.
    ugyanis ha minden jól megy akkor Rosber-Vettel nyer.