• precise
    Az, hogy valaki a hazai pályáján bejön 3.-nak attól nem borult még le senki. Az, hogy valaki egy évben 20 versenyből 5 futamon megy jól a többin felejthető a teljesítménye, attól megint nem fog előtte leborulni senki.

Hogy tiszta legyen:

Amikor elkezdett F1-ben versenyezni semmit nem mutatott. Már akkor is elverte az összes csapattársa pl Heidfeld vagy Fisichella, egyikük sem Top versenyző, F1-es VB-re esélytelen emberek. Ok Fisco időmérőn jó, de a pontokat nem ott osztogatják. Első éve után nem is kellett senkinek, a Ferka mégis felkarolta, gondolom mert Brazil az meg nem rossz piac nekik.

Mégis Ferrari segítséggel egy év után újra beülhetett Fisichela mellé aki jól el is picsázta, jó túlzás hogy nagyon de több pontja volt. Villeneuve-öt elverte talán 2 ponttal igaz Villeneuve többször eset ki mint Massa. Mindenesetre amikor a Ferka bejelentette, hogy Massa-t igazolják Bari helyére, hetekig döbbenten álltam a dolog előtt. Semmi kiemelkedő, mint mondjuk anno Bari pole esőben a Stewarttal(?) vagy valami.

Ezek után évekig leszartam az embert, érdektelen szürke versenyző aki valami oknál fogva jobb autót kapott mint amit érdemelt ennyi, nulla fika vele szemben részemről.

Szerencsétlen balesete után még sajnáltam is, sőt mikor majdnem vb lett drukkoltam neki, hogy meglegyen. Na mind1 balesete után összeesett, utána csodálkoztam, hogy a lassúsága ellenére babusgatják.Na mind1 most hogy lép, csöndben búcsúztam volna tőle, csak hogy jöttek ezek a nyilatkozatok... (Azóta azért gondolom ki lett osztva)