Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
figyelj ide cimbora, ha legalább felfognád amit én írok, megspórólhatnál magadnak egy csomó időt és monitor előtt pattogást, jobb ha tudod ezzel a bicskanyitogató stílussal nem vagy menő.
ha jobban elolvasod, én azt írtam, hogy volt már az ehhez hasonló esetre sok példa, pl baumgartnert is ide sorolhatnánk, vagy karthikeyant, de mindenki tudja kikről beszélek. és én sosem örültem neki mivel ennek nem erről kellene szólnia. lehet hogy túl idealista vagyok, de szerintem egy F1-es pilótának először is az alsóbb kategóriákban kellene kimagasló eredményeket elérnie, majd utána üljön F1-es autóba. és igen, utána néztem, és azt ne mondd nekem hogy olyan nagy sztár a fiú. ez a srác még gyerek. nem mondom, hogy teljesen alkalmatlan, bár eddig csak a forma renaultban indult es ott se brillirozott ha jol tudom. de még biztosan nem érett meg erre.
más kérdés hogy az F1-ben a pénz elég súlyos tényező, de például úgy lehetne több szponzort szerezni, ha jobb eredményeket érnek el. és jobb eredményt csak jó pilótával lehet elérni. ergo, az, hogy egy -nagy valószínűséggel- gyenge pilótát betesznek, csak mert hoz egy szponzort, csak elodázzák a problémákat. így 1-2 éven belül megint csak ott lesznek ahol a part szakad, és lehúzhatják a rolót mint a hrt.