• Master91
    Ok kezdjük:
    1: ó jaj látom te is elég fiatalka vagy, nem akartam megbántani az érzéseid ne haragudj

Nem tudom hogy a 22 és a 18 közt van e ekkora hasonlóság hogy megbántottál azzal hogy lefikáztál egy 18 évest, aki SIKERESEBB MÁR MOST MINT TE VALAHA LESZEL.

2: először is, te ne tegyél nekem javaslatokat kishaver

Akárkinek teszek javaslatokat, hacsak nem valami Istenség vagy. Az vagy? Nem. Sry, akkor itt 1 javaslat: most-fejezd-be

3: sajnálja, hogy egy szponzor által berakott tacskót kell az autóba ültetnie egy ilyen csapatnak mint a sauber, és ezzel elvenni a helyet egy olyan pilótától, akinek tényleg lenne keresnie valója a bajnokságban

Ha olyan régóta nézel F1-et akkor tudhatnál hogy ez ÉVEK ÓTA így van. Sajnálatos módon az elmúlt 2-3 évbe egyre többször. DE mindig is VOLTAK és lesznek fizetős pilóták.
    Honnan tudod hogy nincs keresni valója ennek a srácnak F1-be??? Utána néztél az eredményeinek? Tudsz bármit is mondani róla?

4: az én elképzelésem szerint itt csak olyanoknak kéne rajthoz állniuk akik már bebizonyították hogy megérdemlik hogy az f1-ben versenyezzenek

Kukába az elképzeléseddel ha hülye pénzügyek miatt 1 SAUBERNEK fizetős pilótát kell fogadnia, akinek köszönhetjük Pl. Rait meg Massát....