Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Chris Lowe #137555 Valaki magyarázza már meg, hogy lehet, hogy raikonnen médium gumin jóval többet megy mint grojean a hardon. Ráadásul mindezt a futam elején amikor tömve van benyával. Ennyire nem ügyes raikonnen vagy ennyire nem béna grojean... Amikor kihozták rai-t még akkor is 1:41-es köröket ment a plafonig tankolt rönóval. Persze di resta is hasonlóan ügyes volt.
Zsidózó úriemberrel annyiban egyetértek, hogy vettel vinnyogása vasárnap délután még a szomszéd fűnyíróját is elnyomta, pedig az valami... Baromira le kéne szoktatni erről a stílusról, ez egyszerűen nem normális emberi reakció 3 egymás utáni vb cím után. Persze lehet örülni, de vettel folyton átesik a ló túloldalára. Múltkor szomorkodik a futam után mert a elment webber mellett, bocsánatot kért, majd miután aludt 1-2-őt (vagy méginkább beszélt a sajtósával) közli, hogy legközelebb is így csinálja. Műember egy műsportban...
Azért jó futam volt, a két meki alkotott, plusz hamilton is stabil volt, pedig azt hittem ő fog leginkább szenvedni Bahreini melegben a gumival. Webber év eleje óta menstruál, jobbra balra bénázik, pedig anno ígéretesen indult a karrierje. Alo peches, sutil is, de a force india erőssége többek között a két fasza pilóta. Gutierez f1 mércét eddig nem üti meg, maldonado elfelejtett vezetni vagy sok vasárnapi autóssal edzett télen.
Raikonnen visszatérése óta hihetetlen stabil mindig pontot - pontokat szerez, nem tud se karambolozni se lecsúszni az ideális ívről. Le a kalappal!