• Chris Lowe
    Ilyet nem mondtam. Ellenben egy profi csapatnak (amelyiknek a célja a vb cím) nem engedheti meg a fejben gyenge pilótát. Grojean idei teljesítménye alapján az, míg mondjuk kobayashi nem az ezt már többször bizonyította. Perez kapott tuti szerződést mert jó a hátteret, kobayashi idén pár ponttal maradt csak el a mexikóitól (egyébként az idei sauber Perezre lett hangolva, nem véletlenül, a telmex valszeg busásan tejelt) és ha a zárójeles részt figyelembe veszed akkor a lemaradás még inkább elenyésző. Kobayashinak támogatója nincs, elsősorban azért mert Japánban fizetős csati adja a futamokat, így kurva nehéz lesz találni támogatót. A lotus is két tűz között van, vagy marad bizonytalan grojean és mögötte a biztos total lové vagy hoznak egy jobb pilótát (jelen esetben a japcsi) és hátha összejön egy tuti autó és ezáltal a szponzorok is kopognak az ajtón. Nehéz kurvára a döntés mert persze Gro is elkaphatja a fonalat. Én nem adnék neki még egy évet és nemcsak azért mert fejben szerintem baromi gyenge hanem azért is, mert a többi pilóta már idén is "utazott" rá az utolsó futamokon.