Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Figyu, szerintem Vettel mostani versenytempóját szerintem ne vedd alapul, mert szinte új autót kapott az időmérőhöz képest, mégha hátulról is kellett indulnia. Ha marad ott, amit elért, lehet, hogy nem lett volna képes hasonló sebességre. Ráadásul volt két biztonsági autós fázis is, tehát ha azok nincsenek, és ugyanolyan unalmas a futam, mint szokott lenni, nem biztos, hogy ugyanez a vége.
Azt felejtsétek el el, hogy ebben a kiélezett évadban, ezekkel a gumikkal valaki valaha is egy percet ad a második helyezettnek!
Alonso tényleg jó volt, de ne felejtsük azt se el, hogy kivárásra ment, mert ugye Vettel hátulról indult. Kimi viszont az első SC előtt Hamiltont üldözte, a második előtt pedig próbált lelépni mindenkitől, és elég komoly előnyt épített ki magának, tehát vsz ha ő is úgy megy, hogy a végére tartalékol, vsz simán bírja Alonso tempóját, sőt, Alonso meg se próbálja őt befogni, ha nincs a második SC.
(Megj. amikor Grosjean - Perez - miatt behívták a második SCt, komolyan úgy kalkuláltam, hogy Raikkonen baszhatja az első helyet. De most kivételesen skillből és autóból behozta, pedig Alonso nagyon megnyomta a végét.)