• kifli
    na, most hogy már ninsc 3 percenként 10 post, leírom a hétvégéről a véleményemet, az első 3 helyezettet kiemelve.

Kimi

Nagyot ment, ölébe hullt az első hely, de ehhez kellett egy jó kvali, egy jó rajt, és egy hibátlanul végigfutott verseny, szép munka volt.
    Nekem tetszik a stílusa, de szerintem már kicsit sok volt most. Legalább a csapathoz odamehetett volna, ha nem is ölelkezni de pacsizni. (ez beleférne még neki szerintem)

Azt hogy nincs miért ugrálnia gondolom arra értette, hogy egész éves teljesítményt kell nézni, most nyert, de az idén ez nem volt jellemző ugye.

Alonso

Nagyon tud küzdeni, ez most is látszott, utolsó körig határon autózott, ez látszott a felvételeken is, hogy olyan gyorsan ment be a kanyarba ahogy lehet, és olyan hamar állt a gázra ahogy lehetett. Szinte az összes kanyarban látszott, hogy csúszik az autó hátulja (a többiek autója nem viselkedett így, ugyanabból a kameraállásból nézve)
    Szép teljesítmény volt tőle is, többet hozott ki a kocsiból mint ami várható tőle. Ha kicsit hamarabb kapcsol erre a tempóra, akkor talán támadási közelbe érhetett volna. (ugye egy ideig kimi volt a gyorsabb, gondolom Alonso ott spórolt a kerekekkel)

Vettel

Nagyot ment őis, számomra kicsit érthetetlen honnan van ekkora lendület a kocsijában, ha első helyről indul szerintem több mint egy percel a 2. hely előtt kelett volna végeznie. Persze ebbe az nincs beleszámolva, hogy mind a 2 sc-vel szinte csak ő nyert a mezőnyben. Illetve azzal is sokat nyert, hogy mire oda ért volna valaki olyan mögé, akivel érdemben harcolnia kelett volna, az vagy kiment előle a boxba, és nem kellett mögötte autóznia, vagy kiesett.
    Meglátásom szerint, a futamon egy pilótával kellett komolyabban küzdenie, mégpedig Buttonal a végén. Bár a friss lágy gumival itt is hatalmas előnye volt.
    Ezzel nem kicsinyíteni akarom az érdemeit, mert nagyot ment ő is.

Végkövetkeztetés

Akik most dobogóra kerültek, mind olyat mentek, hogy a teljesítményük alapján kijárna mindnek a dobogó legfelső foka.