• Kit--Kat
    Na figyelj, ugyan én sem láttam élőben a futamait, de elég olvasott vagyok az F1-ről. Nos nem halmozott címeket James Hunt, és mondhatjuk, hogy mázlival lett Vb, de ő nagy tehetségként került be alapból az f1-be.
    És aki a 70-es években az igazi olajos ide-oda előzlek korszakban harcolni tudott a VB címekért és futamokat nyert, az már nem lehetett kutyaütő sőt, azok kivétel nélkül ma toppilóták lehetnének a mezőnyben. Ha hozzátesszük, hogy ő ezt félvárról életművészként tette, akkor még inkább látható mennyi tehetség szorult belé és mennyire is jó volt.

Na most MAssa pont akkor tudott vitézkedni amikor főleg a pole számított, mert utána alig lehetett a futamon előzni.

Massa jó egy körön, de ,mindig is pocsék volt a versenytempója, előzni nem tudott sosem -ha fifkás megmozdulásokon múlott a dolog, mert az előtte lévőnél alig volt csak gyorsabb-, a kivezető körei botrányosak voltak -átlagban 1 másodperceket kapott mindig is a csapattársaitól a kivezetőkön-, szóval annyi volt 2008-ban, hogy Kiminek nagyon szar éve volt(most nem menjünk bele miért), Massa pedig megkapta a Ferrari és a FiA full támogatását egy olyan korszakban, amikor az F1 ki volt herélve.