Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Akkor én kivétel vagyok. Mindig is másodpilótának tartottam. Amikor Schumi mellé került akkor tökéletes másodpilótának tartottam, aki átveszi Bari helyét. Úgyis volt. De nem több.
2008 szar év volt. A szaros elemek miatt lehetetlen volt előzni normálisan. Ezért voltak ugye a 2009es brutális változások, amik semmivel nem lettek jobbak, sőt rosszabb lett. 2010 ugyanez, 2011 kezdődött valami, 2012 már előzéseket tekintve jobb mint az elmúlt 3 év.
Normális év szerintem még 2007 volt. Szóval a 08, 09, 10 szememben nem létezik. Ez az én véleményem. Persze most jönni fognak azok hogy "akkor bezzeg tetszett a Schumis éra mer mindig ő nyert blablabla..." igen tetszett. Főleg 2003, ahol egy szarabb Ferkával nyert.
2005 is szar év volt a gumis szabály miatt amúgy. 2004 szar év volt külső szemmel, mert ott már tényleg mindent vitt MSC. Csak hogy örüljön a lelke a Ferka elleneseknek.