• Kit--Kat
    Montreali dupla előzésben semmi csodálatra méltó nincs, 100 ugyanolyat tudok mutatni youtube-ról, amikor 2 pilóta egymással bohóckodik és leterelik egymást az ívről, miközben jön hátulról valaki, aki csak bekanyarodik az ideális íven. A hungaroringi startja mondjuk elismerésre méltó, azt elismerem, azon kevés tettei amire lehet emlékezni.

Én emlékszem hogyan csinálta meg, Massa ment ki a pályára közülük legkorábban, folyamatosan romlottak a körülmények, Hami és Kimi későn kezdték el a kvalit, esélyük sem volt. Az történt mint a 2003-as és 2005-ös Japán kvalin.

Azért kicsit nem ugyanaz, hogy valakibe belerohansz, mert benézed a futam közben, vagy a Vb riválisod körbeautózik, te levágod a kanyart(!) és kiforgatod. Azért érezd már a különbséget!

Tudod mi tette taccsra, hogy kiment mögüle a csapat és Alonsora fókuszál. Ez nyilván lelkileg is összetörte, mert 2008-ban elhitették vele, hogy ő a number one. Ettől még ketteskeként hoznia kéne a Barrichello szintet és szerintem az tudná is, de lelkileg már KO csóró Felipe és ez rántja vissza nagyon.