• nearo
    Q3-ban lehetne valami olyasmit csinálni a nem túl erős csapatoknál, hogy egyszerűen keménnyel mennek ki, vagy ki sem mennek egyáltalán, és akkor nem kell puhával 9. helyről rajtolni, hanem keménnyel 10.-ről.

Alonso is iszonyú stabil idén, ugyanúgy csak egy futamon nem szerzett pontot, és ott se önhibából (ezért vezeti a vb-t). Sőt, Webberről is el lehetett mondani ezt eddig a futamig.
    (Érdekesség: idén Schumi eddig az összes olyan futamon szerzett pontot, amit sikerült befejeznie.)
    De amúgy ja, Raikkönen kinyomja a szemét a Lotusnak, én nagyon drukkolok, hogy összejöjjön egy győzelem ebben az évben, de az autót elnézve egyre kevesebb az esély... majd meglátjuk.

Vettel-Alonso eset... necces, végülis meg lehetett rá adni a büntetést... én nem adtam volna, az ilyen benne van a versenyben. Rossz helyen próbálkozott Alonso, meg két körrel később amúgy is elment, szóval... namindegy.

Alonso-Massa eset: nemtom mi a probléma, teljesen felesleges lett volna elkezdeniük szívózni egymással. Ilyen helyzetben szerintem más csapatnál is kiadták volna a "parancsot".

VB állás: Alonso el van húzva eléggé, ha nem nulláz még egy futamot, akkor nehéz lesz befogni. 2-3-4. hely most nagyon szoros, 142-141-140 pont... 5. sincs nagyon lemaradva 132 ponttal. Button még feljöhetett volna ötödiknek ebbe a kupacba, ha nem esik ki, de így nagy a különbség. Rosbergtől lefelé meg már a jövő évi kocsikat kell fejleszteni^^