• b-type
    ááá nem attól lesz valami jó hogy tök sokan nézik...az inkább üzletileg sikeres.
    A Le Mans-i 24h-t senki nem nézné engem pl. akkor is érdekelne :)
    a szr meg a légy esete sztem.
    A Le Mans-i 24 órás egy nagyon nagy dolog, sajnos még nem voltam kint, de a Totalcar-s cikk kb. frankó. Egy mesterségesen nyomott verseny egyébként sajnos, pedig ha engednének itt-ott (súly/LE arány), és egy-két nagyobb arc (még több) vezetne akkor gyorsan fel lehetne futtatni....magát a LM series- és a 24h-s futamot is.
    A helyszínen nézés meg egy olyan dolog, hogy a 'Road' futamokon, sokszor lófütty a verseny, és ott is mindenki a kivetítőt bámulja az idő nagy részében.
    Vannak helyszínen ahol óriási a hangulat, de inkább a nézők csinálják mint maga a verseny....Spanyoloknál mondjuk...de az Olaszoknál is általában a két versenynap (qual-race mondjuk) közötti éjszaka a legdurvább :)
    Teszem azt kimész Spa-ba, ami az egyik legnagyszerűbb versenypálya, dimb és domb zseniális pályavonal...ott vagy a helyszínen és az egész versenyből két kanyart látsz közvetlenül..
    nem egy nagy durranás...nem is ezért kell kimenni a versenyekre, azért kell kimenni, mert az élő(!)..szaga, hangja, és varázsa van...és a versenyzők kedvéért..és a többi néző kedvéért, mert együtt lenni és pont.
    Nem minden önös, bár mindenben benne van természetesen.
    Lehetne Csonka Andris (bocs) bármilyen népszerű és trendi és hype, engem akkor sem lehetne elvonszolni egy koncertjére sem.
    Ott volt pl. a Superleague..alig lehetett levadászni ahol közvetítették, engem akkor is érdekelt :)