• Ulvar
    "Le Mans meg szép és jó, de egy évben egy verseny van, amit nem is ad végig a tv"

Óriási tévedésben vagy ilyen tekintetben, mert végig adja, sőt magyar kommentárral is már jó pár éve.

"semmi fej-fej melletti küzdelem nincs, mert megbízhatósági verseny"

Vannak, bőven. Az egész futam alatt.

"A túraautó bajnokságot is közvetíti az F1, és ki nézi?"

Ezt nem értem. Gondolom úgy értetted hogy a TV. Amúgy nem tudom tudod e hogy pont egyedüli országként Magyarországon vagy picivel többen vagy kevesebben voltak kint tavaly is meg idén is a WTCC futamain, mint F1en. Arról nem is beszélve hogy egyáltalán nem egyenautók vannak és a Hendikep rendszer nagyon rossz, tehát abszolút nincsenek kiegyenlítve a dolgok.

"Ez a szép a technikai sportban, nem az, hogy ha egy autó nem úgy néz ki, mint a többi, akkor levágják flexxel a kiálló részt, mint a Nascarban"

Köze nincs a kettőnek egymáshoz. Ugyanúgy technikai sport mind kettő csak annak a nevében már benne van hogy "Stock car racing", és a különbség csak a motorban van. FIA is más üzletpolitikát folytat, meg a Nascar is.

Az F1 jövője meg kérdéses, de valahogy már nem érdekel. Nézem nézem, de nem tudok már úgy szurkolni mint régen.