• Pluskast
    Az a baj, hogy az egész szemlélet totálisan irreális és rossz. A forma 1 technikai sport ahol mindig is az tudott az élre kerülni akinek volt pénze megvalósítani, kivitelezni az újdonságokat. Ráadásul ettől volt szép is és izgalmas is. Eleve ott hibás a szemlélet, hogy úgy kezdik kezelni a forma 1-et mint valami karitatív szolgáltatást. Könyörgöm mit érdekel engem a kis csapat?? Akinek nincs pénze, hogy a forma 1-ben versenyezzen az ne jöjjön ide! Pont ez az egyik legnagyobb szemléletbeli hiba. A forma 1 soha nem erről szólt. Pont a kis csapatok miatti költségcsökkentéssel válik a széria "átlagossá" és unalmassá. Ma mit látunk? Gyakorlatilag az jobb istálló aki aerodinamikailag ki tud találni valami pluszt. A költségcsökkentésnek az lett az eredménye, hogy totál kiszámíthatatlan lett a mezőny, és a pályán azt látjuk, hogy folyamatosan megy a "vonatozás", mert műszakilag nincs már differencia az istállók között. Így viszont az egész kezd egy unalmas forma 2-re vagy forma 3-ra hasonlítani. Itt van a motor limit és az 1600-as turbó motorok dolog is. Szerintem hatalmas hiba volt ezt bevezetni. Nem értem és nem tudom sem felfogni sem elfogadni, hogy hogy lehet arra hivatkozni, hogy azért kell bevezetni mert spórolni kell. Könyörgöm ez technikai sport!! Ezzel is csak megölik az egész forma 1 szépségét. Én nem túrautó bajnokságot akarok nézni.