Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Pedig nincs igaza Alonso kiállásával kapcsolatban, részletekben, de nincs igaza.
Kezdve ott, hogy a Ferrari-nak igen is volt ideje gondolkozni, és reagálnia is lett volna.
Hamilton az 50. körben jött ki másodszor, Alonso pedig az 50. az 51. és az 52. körben is gyorsabb volt mint Grosjean, minimálisan, de gyorsabb, és megvolt köztük mindhárom körben a 16 és fél másodperces különbség.
Ráadásul Alonso sztem(!) nem azért lassult akkorát hirtelen az 53. körben mert kopni kezdett a gumija, volt még benne.
Azért lassult vissza mert már akkor spórolt, hisz utána még kontrolláltan 1:18.2-ket ment 5 körig.
Azaz sztem(!) volt még a gumiban, és sztem el is cseszték, amikor Hamilton kijött, Alonso kinyomta volna a szemét a gumiknak ami még benne van 1-2 körre, és ki jött volna a következő két kör valamelyikében, a McLaren-s 1.2 másodperces boxmunkás bukta (mert annyi volt) ajándék.
Hamilton mondjuk rögtön jó időket ment, de csak 6 tizeddel gyorsabbakat mint Alonso az 51. körben.
..kétesélyes lett volna a végéig, mindketten uaz sebességet futották a DRS zónában (270.6 és 270.4).
Szvsz rossz döntés volt, igazán Grosjean nem okozott nekik fejtőrést, inkább Vettel-től féltek.
De a Red Bull okosabb volt.