• b-type
    Sztem ezzel nincs baj, azok a srácok akik jelenleg nevelődnek és már tízéves korukban komolyan csiszolódnak a képességeik azok jobbak is mint a régmúlt idők versenyzői.
    Egyszerűen a korábban, fogékonyabb korban megszerzett tapasztalataik révén.
    A versenyzéshez szükséges pénzt meg a sportban érdekeltek adják komoly elvárásokkal együtt.
    Teszem azt Hamilton-k korosztályára jellemző, hogy egy évben 3-4-5 sorozatban is kvalifikáltak, és aztán amire érdemes volt és idő is akadt oda súlyoztak/súlyoznak.
    A motorosoknál is megfigyelhető uez, amíg bukó van rajta addig zseniálisan mennek és versenyeznek, aztán mikor leveszik akkor kiderül hogy kölykök.
    ...és ezek a kölkök értelemszerűen nagyon széles skálán szerzik a gyorsaságukat, munkabírásukat, koncentrációjukat, és ami velejárója a versenyzőnek a technikai sportban.
    A régiek között is kiemelkedik az akinek természetes gyorsasága van...és mivel a korhatár akkoriban valamivel magasabb volt, így volt azért lehetőségük kicsiszolódni, de ezzel együtt sem szerezhettek akkora tapasztalatot és tudást mint ami jelenleg elérhető.
    ...ami a hátránya ennek az egésznek, az az, szerintem, hogy mivel a teljes fiatalságukat koncentráltan a versenyzéssel töltik, nem jut annyi idő a karizmára, ...sőt a média megnövekedett szerepe miatt, ez nem is előnyös.
    Nincsenek akkora elhajlások habitusban mint valamikor...és szerintem hamarabb ki is égnek ezek a srácok.
    De azért a pályán a versenyzés számít igazán, és abban nagyon jók.