Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Baumgartner nálam akkor lenne nem 0 teljesítmény, ha küzdene, vagy legalább látszódna hogy akarna valamit. Én ezt nem igazán látom a lagymatag nyilatkozataiból, állandó kifogás (magyarázat) kereséseiből (ebből legutóbbi kedvencem az, hogy a BAR feltartotta őt és azért nem tudott gyors kört menni) és nem utolsósorban versenyzési stílusából. Egyiknél sem látom azt a vehemenciát, mint pl. láttam Alonsonál, mikor a Minardiban ült.
Szóval én nem azt mondom, hogy 0%-ot hoz ki az autóból (mert tényleg tiszteletet érdemlő volt az is pl. hogy Monacoban végigment szervó nélkül), hanem ezt a langyos vízben evickélést nem bírom. Amíg úgy kezdi a nyilatkozatai 75%-át, hogy "sajnos" addig nem fogom elismerni a teljesítményét. Az, hogy papa pénzén sikerült odakerülnie szintén nem nagy eredmény, szvsz akármelyikünk el tudna olyan szintet a számára kedves pályán érni, mint Bumi, ha "korlátlan" anyagi lehetőségei lennének. Mert bár szorgalommal sok mindent lehet pótolni, de a tehetséget nem, és szvsz Zsolti nem tehetséges versenyző.
Az RTL Klub sajnos alakítja a hozzáállásom, mert sajnos nem tudok németül, pedig sokkal szívesebben nézném a német RTL-en az F1-et (párszor már megtettem).
Bocs ha összefüggéstelen lett egy kicsit, már elég késő van és már nem állok szellemi csúcspontomon :)