• donpedro
    Itt egy dologban nem értünk egyet. Szerintem korántsem 0 az a teljesítmény. Sokkal korrektebb lenne, ha azt mondanád, hogy Alonso, Schumacher, stb. 95-100%, Da Matta, Klien, stb 85%, Baumgartner pedig 80%-ot hoz ki abból az autóból, amiben ül.

Mint mondtam én valszeg el se tudnék indulni vele (bár ha Paliknak sikerült, akkor talán nekem is menne), de ha mégis, akkor se jutnék 20% fölé, ezért respektálom Baumgartner teljesítményét.

Összehasonlításképpen mondok egy példát: Marcus Allbäck nem a világ legjobb csatára, van legalább 50-100 nála jobb támadó, de lehet, hogy sokkal több. Allbäck papa történetesen dollármilliomos, gyerekkorától kezdve mindent megadhatott a fiának ahhoz, hogy válogatott játékos lehessen, és Allbäck ezt el is érte. Elítélendő-e ezért Allbäck? Vagy inkább tiszteletreméltó a teljesítménye?

Baumgartner nem a világ legjobb autóversenyzője, van nála legalább 100 jobb autóversenyző, de lehet, hogy több. Baumgartner papa történetesen milliomos, gyerekkorától kezdve mindent megadhatott a fiának ahhoz, hogy a Formula 1-ben vezethessen, és a fia ezt el is érte. Elítélendő-e ezért Baumgartner Zsolt? Vagy inkább tiszteletreméltó a teljesítménye?

VISZONT, abban tökéletesen egyetértünk, hogy az RTL Klub sztárolása gusztustalan, és pont az ellenkezőjét érik el vele, mint amit szeretnének.

(Arról, hogy ki tart parasztnak, és ki nem, arról más nevében nem tudok nyilatkozni, a magam nevében csak annyit tudok mondani, hogy én nem tartalak parasztnak, pláne mivel nem is ismerlek. Ugyanakkor azt tévedésnek tartom, hogy az RTL KLub által akaratlanul rossz irányba befolyásolt közhangulat alakítja a véleményedet.)