donpedro#12078
Egy apróságot azért tegyél hozzá. Baumgartner csapattársa az a Fisichella volt, aki véleményem szerint (és ezzel nem vagyok egyedül) bármikor megeszi Heidfeldet, bár kétségtelen, a német sem rossz. Másrészt azt sem ártana figyelembe venni, hogy esetleg Heidfeldnek gondjai lehettek, egy verseny alapján kijelenteni, hogy Glock lenyomta, elég nagy badarság... Mert ezen gondolatmenet szerint azt is írhatnád, hogy Zsolt most lenyomta Alonso-t mivel az csak 13. lett... (Megjegyzem az RTL ezt nagyjából így is adja elő, de szvsz erről nem Zsolt tehet.)
Attól, hogy valakit sztárolnak, még nem lesz rosszabb versenyző, vagy rosszabb ember!!! Ebben a mezőnyben Baumgartner gyenge közepesnek is nehezen megy el, és ezt mondhatja róla Schumacher, Alonso vagy Räikonnen, mert ők jobbak. De ugyan ne legyen már gyenge pilóta hozzám meg hozzátok képest! Engem valszeg bármilyen autóval megverne, és meg merem kockáztatni, hogy a fórumozók közül nagyjából mindenkit... (Más kérdés, hogy sakkban valszeg én nyernék ellene :))
Az RTL Klub elmehet a p****ba, de ha valaki az ő balfaszságuk miatt kritizálja Baumgartnert, az saját magáról mond véleményt.
Mellesleg szerintem Irvine-nak savanyú a szőlő, tökéletesen illik rá a mondás, más szemében a szálkát, sajátjában a gerendát...