• Master91
    1 Vb Hamiltonak, 2 Vettelnek. Oké, alá írom, tavaly a Red Bull végig verte a mezőnyt. Na de az előtt...?
    Hamilton az 1 Vb-jét mikor nyerte? Mikor Massával csatázott (aki valjuk be, csak abba az évbe volt esélyes [ sajnos ] és szerintem inkább a Ferrari miatt ), akkor jól ment a Ferka. Most jól ment a McLaren, de a Redbull 1 picivel előttük járt. Tavaly csak 1-2 futamra tudták meg fogni, akkor is éppen hogy ha jól emlékszem.

Tud előzni? Mostani szezonba mit művelt? Tört-zúzott. Vettel persze hogy nem előz, élről indul, ritkán kellett neki előznie...de azért amit Olaszországba művelt tanítani kellene. Meg Spanyolországba is csúnyán elkente Alonso száját.
    Anno kis pöcsös koromba Hakkinent tartottam senkiházinak, mert néha 1. helyről nyert. Azt nem tartottam tudásnak. De aztán ahogy felnőttem igen is tudásnak tartom a pole pozíciót is...
    'Az hogy két VB címe van az nem jelent semmit' 1 vb cím is már fel ér kb. fél istenséggel! Örökre benne van a neve F1 történelmébe (kérdés az hogy kik fognak rá emlékezni )
    Vb nem kis dolog, huszon akárhány kiváló pilóta a király kategóriába, és te vagy éppen a legjobb köztük...ez kurva nagy szó. Nem pofára osszák, és nem is csalásra,nem is kő-papír ollóra, nem is pénz érme feldobásra, nem is FIA - xy csapat össze esküvésre.