Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Kommentár alatta, 4. oldal:
#26 G0007 | 2011. november 23. 14:49 0 0
Két dolog
1. Montezemoló nem mondott olyat hogy kirúgná Schumachert. Monti soha nem rúgná ki az öreget
2. Nem azt mondta hogy "nekem így is szégyen, hogy egy olyan bajnok, mint ő, még csak a dobogón sincs.”
Ezt mondta:
"He made the choice to come back, and I don’t think he had a competitive car, but to me it’s a shame that a champion like him is not even on the podium."
"It’s a shame" kifejezés pedig azt takarja ebben a mondatban, hogy "sajnos".
(De aki nem hisz nekem az nézze meg pl itt: http://www.usingenglish.com/forum/english-idioms-sayings/89304-its-shame.html )
vagyis hogy számára sajnálatos hogy egy ekkora bajnok mint Schumacher még csak nem is ált a pódiumon (mióta visszatért)
nem mind1. máskülönben pedig monti ezen nyilatkozata nem negatív hanem egy korrekt észrevételen alapuló pozitív hangvételű nyilatkozat, amiben megállapítja hogy az elmúlt 2 év nem ms körül forgott, akinek rossz autója van, többet érdemelne , nagyon sajnálja hogy még csak dobogón sem láthatta, de minden jót kíván neki a jövőben .
ennyi. semmi kivetnivaló nincs ebben
u.i: amit pedig brawn mondd az köztudott. ms-nek múlik ha akar marad ha nem nem, de szerintem mindenki sejti már hogy mi lesz...
----
Furcsálltam én is ,hogy 1 olyan emberre a Ferrari elnöke hogy mondhatna ilyet, aki 5 vb-t húzott be náluk? Meg ő ugatna, ez után az év után? Ez szégyen folt volt a Ferrari F1-es történelmébe, azért lássuk be :D