G_ArchAngel#11490
Rubens Barrichello, 2. hely:
„A tegnapi nap már éreztük, hogy Michael gyorsabb nálam, így ahelyett, hogy a második helyre kvalifikáltam volna magam a pálya piszkos felére, a csapat felkínált számomra egy másik lehetőséget, ami elnyerte a tetszésem. A két kiállásos stratégia is működött, mivel a hetedik helyről feljöttem a második pozícióba, azonban arra nem volt esélyem, hogy az első helyre érjek. Jól kaptam el a rajtot, és az első kanyart is tisztán vettem Jenson Buttonnal, de talán hozzáértem az egyik Renault-hoz. Mikor forgalomba kerültem keményen kellett hajtanom, ami kihatással volt az abroncsokra is. Úgy gondolom Szato manővere amatőr volt. Szerencsére megláttam autójának orrát, és kicsit félre tudtam húzódni. Az ütközés következtében az oldallemezem egy részét elvesztettem, de mivel már a futam végső szakaszában voltunk ez nem volt olyan nagy probléma, ám az autó vezethetősége romlott. Pár körbe tellett míg hozzászoktam az autóhoz, aztán a csapat rám szólt, hogy lépjek rá a gázra, mert közeledik Jenson.”
.........
No comment, kedves nagyarcú Ferrari pilóta - nem aludni kellene a volánnál és akkor legalább a boxból sem szólnak rád, hogy nyomjad...