Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Gabor_(HSF) #11440 Ne hidd ,hogy konkrétan veled van bajom ,sohasem volt..ne is vedd sértésnek nem annak szántam ..DE az a helyzet én 20 éve foglalkozom a F1-el ami nem azt jelenti,hogy én találtam fel,de kicsit mégis csak közel áll hozzám és nem azért mert én is versenyzek..csupán egyszerű autó-motor szerelő vagyok,több mint 15 éve csinálok valamit amibe eléggé otthon vagyok,ráadásul minden szakágában(nem akarom felsorolni ehez mi minden tartozik,nem arra van ez a topic,hogy reklámozzam magam)
De mint amikor tavaly latolgattad a RVS ben a mp5sd tulajdonságait,mint ahogy ott nem ,it sem tudtam megálni,hogy ne írjak neked egy csípős választ...
Mégpedig (kicsit Palik-os modon) azt írtad "SUMI az újabb rekord elérése érdekében(pol)alig rakott benzint a tankba..
Nos Kimi, Trulli.Alonso ..nekik is annyi benzinük volt,de te jelzőkkel illetted a ferrárit,amit nem vettem jó néven(ráadásul a Renault és a Merci kb 10 literrel kevesebbet eszik)
Az egyetemedre visszatérve,remélem a fiaim is elvégzik...én nem tanultam ,nem vagyok ultra művelt,szimpla mester vizsgám van ,ami kellett a céghez anno,de nem fogadom el ha valaki arra hivatkozik egyetemet végzett az már kibaszott okos..loszart!!! ez megint a külön véleményem..
Viszont azt sem fogadom el,sőt egyenesen dühit, ha olyan dolgogat látok vagy olvasok ami semmilyen szempontból nem fedi a valóságot,már pedig amit te írtál az ilyen volt...
Megértettem miért nem szimpatizálsz MS -el, bár nem értek egyett veled,hisz mindig is volt ilyen,ha valóban követed az F1-et sok ilyesmivel találkozhattál már, még a mai nap is volt ilyen kb kettő..
Mondhatnám Sennát is ennél bőven csinált rondább dolgokat..én nem voltam oda Senna-ért de mélyen meghalyoltam a tehetsége előtt..és ezt várom el mindenkitől,nem kell SUMi-t szeretni ,DE ELISMERNI igen..