• MrSpock
    hogybírjátok végignézni a versenyeket?
    Én amikor a 4. kör után,Sumi 9 mp-vel vezetett,oldarlafordultam és elaludtam.8 órakor ébredtem fel.
    Itt láttam mi lett a vége,bár azt tudtam,hogy az első kicsoda lesz,ja meg a második.
    Egy nagy rakás kaki ez a versenyág,annyira sajnálom,hogy egy ilyen csapat elbassza.Mert ha lenne 2 pilóta aki versenyezne és lehetne szurkolni,mint anni Senna-Prost.
    Van Sumi,meg aztán....Bari valahol hátvédnek.És érdekes azért ő is betud jönni másodiknak,nehogy valaki esetleg egy pici ponttal többet is kapjon.
    Ennek a szezonnak lőttek!
    És az egézs F1-nek.
    Lassan de biztosan kihal.
    A tavalyi csak azért volt jobb,már ott is sima volt,mert Sumit nemverheti meg senki,még zöldasztalnál sem.
    Ha a versenyen nem, akkor a szabályoknál nyer,mindig mindenből győztesen kerül ki.
    Érinthetetlen.
    Ne mondja már valaki nekem azt,hogy Sumi ennyivel jobb pilóta a többinél,a Sumi faktor,ez Lol,Palik meg..jobb nem is beszélni róla,azthiszem az idén nemnézek több versenyt,nincs értelme.a mi díjunkat megnézem,csak hazai verseny.
    Sumi úgyis megnyer mindent,feleslefges nézni.
    Vissazvonulni nemfog,mert a rekordok miatt,ő legyen az első aki 100%-ot teljesít.
    Az összes pole,meg futam,és akkor talán,bár kétséges,mert senki nemvédte még meg,így nekiugrik mégeygszer,aztán gondolja,hogy Armstrong babérjaira tör,és 6X megnyeri a vb hibátlanul.és aztán még levezetve nyer 15-öt és 60-évesen elköszön.Mert addigra a gyerekei már ottlesznek,és háát azokat kell egy picit menedzselni.