Motorsportal | F1 Hírek | Hirado.hu/F1 | Boxutca fb | Wéber Gábor fb | Nagy Dani fb | F1 reddit | Motorsportstats | Formula Podcast-
Ez van! Bár konkrétan nem tudom milyen faszságokra gondoltál, de te tudod. Sohasem volt veled semmi bajom, hát legyen. Bár nem vártam tőled.
MS ügy:
Mint azt már ELÉGSZER kifejtettem 1991-ben még egy szeretni való tehetséges ember volt. Aztán 1994-ben Ausztráliában kitette Hillt, csak azért, hogy az ne menjen el mellette és véletlenül megnyerje a VB-t. Akkor MEGUTÁLTAM, különösen, hogy a FIA szart sem csinált.
1997-ben hasonlóra készült Villeneuve ellen. Nem jött össze, kiesett, elvették a pontjait, de győzelmeit nem. Na akkor MÉGJOBBAN MEGUTÁLTAM. Ennyi. Nem azért utálom, mert most hú de nagy, és nyer, az előbb felsoroltakért utálom.
F1:
1982-ben láttam először versenyt ÉLŐBEN. Aztán még mielőtt idejött volna a F1, 84-től kijártam ismerősökkel Ausztriába is megnézni, élőben. Majd kicsit 90-től intenzívebben is foglalkoztam vele, de az külön történet ...
Mellesleg a 80-as, 90-es éveket végig kísértem, míg te valószínűleg a motorozással foglalkoztál. Aztán 2000 után már kevésbé érdekelt. Kicsit egysíkú lett a dolog.
Okoskodás az MS-el kapcsolatos álláspontom? Az biztos, hogy nem vagyok elfogult ennyire pozitívan, mint egyesek ...
Nem vagyok akkora "ravenes", mint te? És? Ez van! Fő, hogy te szuper vagy benne. Elismernek, stb. Sohasem akartam nagy ravenes lenni. Erről ennyit.
Megjegyzem nem vagyok tini sem. Eminens sem voltam soha. Eléggé távol állt tőlem ...
Egyetem? Sorry, hogy elvégeztem. Szerettem volna egy humán diplomát. Néha ráfér az emberekre ...
Nem feltétlenül fogadod el amit írok? Megértem. Fő, hogy a te érveid mindig helytállóak. Abszolút vitapartner vagy minden szinten. Bár attól még, hogy elküldöd a másikat a francba, nem lesz nagyobb igazad, bár ezt te úgysem fogadod el, és érted meg, de azért szeretünk ...