• b-type
    szvsz hülyeség, Mika Hakkinen egy olyan versenyző aki példa lehet bárki számára, a pályafutása bárm4ely szakaszában eltökélt volt a választott sportja iránt, egy pillanatig nem említeném Raikkonen-nel egy lapon.
    De említeném mondjuk Sainz-l, McRae-vel, ..vagy kétkerekűektől Capirossi, Hayden.
    ..nem tudom ki mennyit keres, nem a pénz méri az embert szvsz,...és ez mellett tök mindegy is mivel Alonso itt van Kimi meg a nem.
    ..és azt kell mondjam, minden elismerésem mellett, mert én alapvetően csíptem mikor a maga választotta útra lépett, hogy ha nem villant valamit akkor ez nála a lejtő.
    Nem kellene hogy az legyen, de a rally-s pályája ezt mondatja velem, mert akkor azt hittem hogy oké a Kimi (régi Kimi) újra előjön a rally-ban, ezt szereti igazán, ezt akarja csinálni..
    oké, term. hogy nem megy minden hipp-hopp, nem jött be az első éve, akkor nyomom tovább hisz ezt akarom csinálni..
    De nem.
    ..most mást akar csinálni, és ha ezt sem csinálja majd eredményesen, és innen is lelép, az kb. a vége.

Hamilton meg teljesen más eset, ő még mindig alakul mint karakter, mást sem csinált az F1 és a köztudatba kerülésének kezdetéig, mint versenyzett ahol csak lehetett. ...tette amit mondtak.
    Nála majd most dől el mi is lesz. Button-t én is csípem, és ahogy az ilyen olyan reklámfilmeket nézem róluk, tökre nem számít kit csípnek jobban, mert ők ketten jól megvannak.
    ...bár két teljesen eltérő habitus, szal választhatóak.
    De ott vannak és teszik a dolgukat