Jagged Alliance 2
-
zacsko #59 A TAR se rossz fegyver. Egyszerre 6 golyót lő ki, így kényelmesen likvidálni lehet vele két darab ellenfelet egy körben. Tök brutálul néz ki amint a hat golyó sorba belemegy a csávó fejébe:)
Kingpint simán ki lehet nyirni, ugy hogy mellédobsz (ne rá) egy mustárgázt, semmit nem reagál csak szépen meghal te meg kisétálsz. A verekedős rész az nagyon tuti pénzszerzési lehetőség, felbéreltem 3 izomagyú csávót, akik nem kerültek sokba (Bulldog pl.), aztán azok minden nap szépen összeverték kingpin embereit:) Egy gond, hogy itt nekem elég bugos volt a játék sokszor elakadt úgy, hogy az emberem nem tudott kijönni a ringből. Meg ha véletlenül halálra püföltem az ellenfelet akkor is elöjött egy bug.
A skalpokat összegyűjtötte valaki? Én nem találtam meg az össszes wanted fickót.
A robotot összerakattátok? Kinek hogy vált be, nekem nem nagyon.
Tomcat
Az UB szerintem megéri, bár nincs sok újitás benne ami szerintem kivételesen előny mert a JA2-n nincs mit ujitani annyira tökéletes:)
Egy baja van, hogy rövidebb és jóval lineárisabb, kevésbé összetett mint a JA2. Viszont sokkal nehezebb ami szerintem előny. Volt egy olyan szoba vége felé ahol vagy 2-3 órát szenvedtem mig túljutottam.