Icewind Dale
-
Elindítottam egy új játékot, mgondoltam, nem árthat, másfakta karakterekkel stb. Mivel már tudtam, mit kell csinálni, hamar eljutottam megint ugyanoda. ÉS...
Semmi, a tolvaj téblábolt megint. na, ekkor elővettem a végigjátzásodat, és addig nyomkodtam az x-et, míg rátaláltam a térképen, hogy hol van a rejtett ajtó. A térkép erre felderítetleb volt, de tudtam, hogy erre kell jönni, csak épp a karakterek megáklltak egy bizonyos pontnál.
MOST lehet nevetni. A lentebbi térképen, ahol nagyjából az egérmutató is áll, van ez rejtett ajtó. Persze hiába bökdöstem oda, nem voltak hajlandók a karik odamenni. Természetesen. Aztán addig toporogtam ott a tolvajjal, míg legnagyobb meglepetésemre egyszer csakelindult a nagy feketeségeb., ez a felsőnézet átka. Egész egyszerűen nem vettem észre, hogy ottt a falnak mélysége is van, én a szélén mozgattam szegényt, pedig beljebb is lehetett volna menni.
Szóval én vagyok a balfarok, mint sejtettem. A segítséget köszönöm, megnyugtató, hogy ennyi idő után is írt valaki az én hülye segítségkérésemre..
Azért még egy kis help, ha már :-) Néha plíz nézzetek be ide, hátha láma leszek még jáj.. ;-)
Mégegyszer nagyon szépen köszönöm.