Icewind Dale
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(még egy végigjátszás), hátha megleled benne)
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
ps. Van hozzá magyarítás is, ha esetleg érdeklne itt keresd!
Az igazi kolléga nem csak ígér, hanem be is tart...
Tudom, hogy én vagyok a láma, de elakadtam, és tényleg érdekel ez a játék...
... got nothin to share with you...
Aztán itt van rá link is.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
A Heart of Winter kiegészítõvel még egy kicsit várni kell, de hamarosan az is készen lesz.
Fear is the path to the dark side... fear leads to anger... anger leads to hate.. hate leads to suffering. http://www.magyaritasok.hu http://raveair.blogspot.com/
Ki korán tejfel, fenékig aranyér [FlyFF]
Hát persze, hogy az alvástól! Vonulj el 1 sarokba, vagy vmi nyugis helyre, ments, és a gombocska a jobb alsó sarokban (Rest).
Ha rád támadnak nyomd le õket, vagy tölts vissza, és próbáld újra, míg nem sikerül aluszkálni, és táááráá: Meggyógyult a party!
egyébként a saját papod tud gyógyítani, nem<#lookaround>#lookaround>
There exists no separation between gods and men; one blends softly casual to the other. www.rpgvault.hu
szerintem meg van 8)
de kulonben ott van a szorcs opcio jobb sarokban.. hasznos kis kutyu...

Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
Asus A7n8x-x | AMD Barton 2.8+ 512K 333MHz | Sapphire Radeon 9600XT 128MB | [TWINMOS] 1GB DDR RAM 400MHz | 530GB HDD ^^...:::[ CHELSEA ]:::...:::[ ZTE ]:::...^^
fileplanet vagy fileshack, de én enm hiszem hoyg nekem kéte volna e a telepítõ 2. cd-jét. lehet, hog nem full install-t csináltál és az lehet a gond. csinálj egy full install-t és után a telepítsd ezt. viszont újra végig kell játszanod a heart of wintert, ha akarsz ezzel játszani, mert a how-ból érhetõ el az új helyszín.
Nekem lenne egy olyan kérdésem, hogy honnan lehet leszedni a Trials of the Luremaster-t? Megvan egy PcGuru 2001/08-as cd-jén, de amikor telepíteni akarom, kéri az Icewind Dale második cd-jét, berakom, és kiírja hogy nem tudja telepíteni: Mégse, Újra, Tovább, berakom a Luremastert, "tovább"-ra kattintok, és semmi.
Interneten utánajártam, de baromira nem találtam olyan helyet, ahonnan le lehetne szedni. Ha tudsz, akkor segíthetnél, mert már végigvittem a sima IW-t és a HoW-t.
Végigjátszottam a játékot, és most a Heart of winterrel szeretnék nyomulni. Hogyan lehet eljutni annak a helyszinére? Most még egyszer le kell gyaknom a fõellenfelet (amikor végigvittem nem volt fenn a kiegészítõ) és automatikusan odarak? Azt tudom, hogy át lehet vinni a csapatot, csak ez gyakorlatban hogyan megy?
Nagyon megköszönném ha valaki megdobna egy infoval.
Látom eléggé elsüllyedt a topic! De nem baj most fölhozzuk. Lenne egy kérdésem😞elõre bocsátom hogy végig olvastam a topic és a többi IWD 1-es topicot)
Már eléggé benne vagyok a játékban(Dragon's Eye) és csak most kapcsoltam, hogy nem ártana fölrakni a patchet. Tehát így is érdemes fölrakni a patchet? Azaz hogy nem-e változtat meg olyan dolgokat ami miatt a karaktereim gyengébbek lesznek, vagy a magicek gyengülnek meg stb. Mert semmi kedvem újra kezdeni a gamét.
A segítséget vagy útba igazítást elõre is köszönöm!
Itt leszeded a legfrissebbet és megkeresed azt a részt ahol te vagy... Battle square: ha végig akarod csinálni, konfigban nyomd fel fps 60-ra (alias gyorsítsd a fel duplájára a játékot) mer' nagyon uncsi tud lenni, ellenben remek tárgyakat kapsz! Pl: pia, permanens -1 DX, +2 wisdom! Short Sword of Brilliance +5: iszonyat erõs vmint találati esélynél nem számolja ellenfél páncélzatból és pajzsokból eredõ ac-ját! Természetesen Improved Invisibilityvel ajánlott nekiesni, mágus illetve sorci legyen vele tele (egyik legjobb vari!), pontosabb leírás (hogy melyik mezõkre kell) lépni lásd a végigjátszásban!
Szal Viking azt mondta , hogy van saját foruma.. hmm lehet, hogy nagyon lama vagyok.... DE HOL ????\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"
\"Árok szélén kanális,belebaszlak tégedis meg anyádis\"

"A BC a jobbik csapat jutalma."
Én is nagyban nyomulok az Icewind Dalelel, vagyis nyomultam addi amíg Lower Dorn's Deepben(remélem így kell írni) ki nem dobott. A játék teljesen eredeti, mégis amikor megyek le mindig kidob. Fenn van a HoW (szintén eredeti) és a ToL. Megprobáltam újrainstallálni, másikm gépen telepíteni, más karakterekkel játszani, de nem segített. Fenn van a (remélem) legújabb patch Tol-lal felment. (Valami 42-re végzõdik). Ha valakinek van ötlete mit csinljak légyszí írjón.