Icewind Dale
  • drH
    Hümm. Abszolút amatőr kezdő vagyok az ilyen játékokhoz, úgyhogy kérdésemet így kezeljétek plíz. Úgy alakult, hogy sok időm van játszani mostantól, és már neki merek kezdeni ilyen összetett gaméknak is. Jól is működik, jól keresztülrágtam magam a karaktergeneráláson, és el is indítottam a partit. Kezdetben nem is volt gond, haladtam is, egész az Első fejezet Árnyak Völgyéig, vagy valami hasonló. egy sírboltban vagyok (Kresselack kriptájában), a környéken még öt hasonló volt ilyen, kipucolva mind, ebben kellene keresnem egy titkos szentélyt, ha jól értettem. namármost. órákig mászkáltattam a tolvaj karakteremet a falak mellett, és egyáltalán nem akarózik neki megtalálni, pedig a főkamra (sírbolt) teljesen szimmetrikus, és csak egy irányba nem tudok haladni. Lehet is látni, hogy kéne ott lenni valaminek, mert a fal mögé mi látunk ugye, csak épp nem jelzi semmi a titkos ajtót vagy aminek kéne ott lenni. Ha olvassa ezt még valaki, segítsen, mert majdnem egy egész napot vesztegettem el rá, mindnkivel kétszer beaszéltem, sehol egy kósza szörny se már a térképen... Utálom a végigjátszásokat, de már belelestem abba is, ott azt írják, amit próbálok, hogy a tolvaj megmutatja az utat a második szintre .
    Tudom, hogy én vagyok a láma, de elakadtam, és tényleg érdekel ez a játék...