Icewind Dale
  • Demeter
    Kedves hölgy ( Tanja ): naszóval el kell, hogy mondjak valamit nagyon nem szivesen ölném meg azt a csodálatos teremtményt (mivel Lily-vel egyetemben mélyen tisztelem ezeket a nemes őshüllőket ) de sajna nem hagy más választást nekem. :(
    Egyszerűen nem tudom békés úton megoldani ( lásd párbeszéd ) a dolgot úgyhogy marad a harc legnagyobb sajnálatomra.
    Igaz már a BG2-ben is kénytelen voltam elpusztítani nem egy Sárkányt de itt jelen esetben valahogy nehezebb dolgom akadt.
    Amúgy igazad van azzal kapcsolatban, hogy eme élőlények mágikusan igencsak aktívak (és akkor még igencsak finoman fogalmaztam) :) és legyőzésük nem könnyű feladat. De ennyire???
    Mindenesetre nem adom fel mert egyszerűen nem adhatom fel! Bár mikor szembekerülök igaz valójában ezzel a hatalmas fenevaddal igencsak elgondolkodom az élet értelmén.....lehet, hogy gyarló mivoltom sugallja bennem azt a hitvány késztetést, hogy mindenáron végeznem kell eme ősi kihalóban lévő faj megmaradt egyedével??
    Nemtudom...talán... ;)

KH: figyu te merre jársz épp a HoW-ben? Sikerült már ama fent említett teremtménnyel összefutnod? És ha igen akkor győztesként vagy vesztesként kerültél ki a csatából?
    Amúgy már korábban is tapasztaltam lassulást ( pedig nem igazán mondható csirkének a configom ) de azok nem voltak olyan vészesek mint ott a mozgó jegek tengerén...