668
Icewind Dale
-
Szepi #490 Van valahol 4 sir? -
#487 valaki lemasolna nekem az icewind dalet + a kiegeszitojet? adnek erte ures cd-t meg nemi penzt is de nem sokat! nagyon kene!!! -
#486 Mit tudsz róla? Kérlek írj le mindent amit tudsz!!! -
Szepi #483 Tud valaki segiteni? Elakadtam a IWD-HOW-nak a kiegészitőjében/patch-ében a Trials of blabla-valamiben. A problem : mielőtt még elkezdetem volna a barbárok gondjait-bajat ápolgatni, bementem a kocsmába. Volt ott egy halfling, név szerint Hobart Stubbletoes, oszt mondta, hogy ki kéne pucolni vmi dungeont/várat. Mondom OK (gondoltam, majd azt megcsinálom). Erre az a nyomi elteleportálta az egész bagázst arra a helyre. Nem volt sok nehéz ellenfél, de nem tudok kimenni. Ugyanis : volt egy szellemecske, aki a kimenő kaput őrizte (vagy az lehet, hogy valahova bejutni lehet vele, azt már nem tudom). Adott egy fasza kis fejtörőt, valami 8 soros mondókát. Én úgy vettem ki, hogy 4 fickónak a sztorija kell neki. Utána eltünt. Volt ott 4 torony, mindengyikből szereztem 4 papirt, rajta a 4 sztori. (Meg volt egy dungeon is, tele béna varázslókkal(annyit tudtak, hogy elteleportálnak 1 emberemt a mini-mapon belül valahova. De save vs. death esetén nem, szóval gyenguszok voltak), sok tápos cuccal) Mentem volna vissza nagy boldogan, hogy kész, de az a nyomi szellem eltűnt és én most ott állok egy szál ellenfél nélkül egy töküres 5 szinhelyből álló pályán. (Na jó, ott van az anyomi félszerzet is, de az most boltosi funkciókat teljesit, illetve egy öreg paladin, de ő nem ellenséges, meg ha mégölöm, akkor 5 lejön a reputation-ből, meg nincs is nála semmi érdekes)
Wow. Ez jó hosszúra sikerült. Ha valaki tud segiteni, azt orálisan elégitem ki. -
#482 Nya!
Kutatgattam az emlékeinben, mert régen én is nyomattam ezt a gamét. És be kell, hogy valljam, nem vagyok róla meggyőződve, hogy ez bug! szerintem ez a normális viselkedése a gammának, bár nem bizti... :) -
ogyembő #480 Sziasztok ha tudtok segitsetek.
Régebben semmi baj sem volt a gaméval de manapság a játék a következőt teszi velem:
Amikor egy ellenfél a látókörömbe kerül utánna levakarhatatlanul üldöz hiába menekülök el az ő látóköréből megkeres a pályán bárhova menjek is hiába én már nem látom őt ő akkor is megtalál. Ez a játék közepén már leküzdhetetlen mert ha egy terembe bejutok az ott lévő összes lény egyszerre támad meg trollok druidák stb. Mi a fenét tegyek.
Előre is köszönöm.
-
3333 #479 Ok kösz. -
Viking #478 Es gyakorlatilag itt talalsz bovebb infot az IWD-rol! -
Viking #477 Igaz, hogy BG2, de ennek tuti, hogy hasznat veszed! En azota ertem az egeszet, miota ezt atolvastam! Tehat jer ide!
-
3333 #476 Hi!!
Kellene egy kis segítség most kezdtem a gamet és nme tudom mi a jobb ha az armor class kicsi vagy nagy?? Bye -
#474 Udv
File: HOWTrials.exe (71.3 MB)
Es inenn letoltheto:
http://www.pcdome.hu/download.php?id=210
-
#473 hany mega? -
Demeter #472 Hát lehet, hogy akkor pont hiányoztál amikor a Luremaster volt a "tananyag". :)
Amúgy nem maradtál le semmiről, mert free a cucc, szal ingyen lehúzható kieg. -
Celern #471 Hi All!
Nem tudom ti hogy hogy vagytok vele, de rendkívül szimpi húzásnak tűnik egy ilyen remekül kidolgozott kiegészítő ingyenes kiadása ... :-))
Amúgy Icewind rulez, de nálam a BG van előrébb -
Majati #470 most akkor van/lesz meg egy kiegeszito?
elmaradtam valahol... -
Demeter #469 Kérdésedre a válasz, igen. Tehát nyugodtan kreálj egy partyt és nyugodtan játsz is vele. Aztán majd mikor megszerzed a Heart of Winter-t (majd később pedig a Luremaster-t) simán kezdheted előlröl, vagy folytatod onnan ahol annó abbahagytad.
Bár érdemesebb lenne gyorsba beszerválnod a HoW-t és azzal elkezdeni az elejéről. -
KiPéTa #468 Én is csak most szereztem meg a game-et, de sajnos jelenleg nem volt kiegészítő ott, ahonnan rendeltem, de minél hamarabb beszerzem azt is. Az lenne a kérdésem, hogy ha most összerakok egy csapatot, utána felrakom a kiegészítőt, akkor a kezdeti mentett állásomtól indulva simán végig tudok menni az eredetin és a kiegészítőn is (folyamatosan), úgy, hogy az elejétől a kiegészítő változtatásai élnek? Egyenlőre csak ennyi lenne :) -
Demeter #467 Welcome the Spine of the World!!
Úgy ahogy mondod tesó, ez a játék "alrébb" van (helyes kifelyezés :D ) mint a jó öreg BG. Azaz nálam legalább is tuti!! Bezzeg a kósza biztos nem így vélekedne. ;-)))
Viking: osztom Jock javaslatát a kieggel kapcsolatban. Érdemes először felrakni és aztán nekikezdeni az eredeti IWD-nek. Már csak a grafikai változás (ill. egy két javítás miatt is).
És, hogy milyen partyval érdemes kezdeni?? Hmmm....egy mágus aki nem árt ha specializálódik egy osztályra (pl. Conjurer), egy pap, egy tolvaj, és belátásod szerint egy két harcos. A tolvajnak ajánlom a Halfling fajt (a dex miatt), a papnak meg a Dwarf-ot (str miatt). Ha gondolod akkor a harcos lehet Paladin (nem árt ha tud gyógyítani ill. elűzni).
Szal úgy nagyhirtelen ennyi lett volna. Kezdésnek szerintem elég.
-
Viking #465 Ma kaptam meg a game-et, es lenne 1-2 kerdesem... Eloszor is: at lehet ezt valahogy allitani 800*600-ba? A 640*480 iszonyatosan bantja a szemem... Aztan: milyen tipusu karikat ajanlotok? Mondjatok tippeket! -
#460 igen evil, a hátbaszúrás úgy működik ahogy leírtad..
majd nézd meg a console-ba hogy mekkora sebzéseket visz be úgy és ha simán szúrkálod...:)
igen látványos..:) -
#455 a leirasokat itt talalod!!
www.actiontrip.com/cheats
-
KH #449 Letölthető kiegészítő
Kidolgozás alatt van egy letölthető kiegészítő csomag a HoW-hez, ami feltehetőleg kora májusban lesz elérhető. Ez a Dungeon Pack ingyenes lesz, bár az installálásának az a feltétele, hogy az IWD és a HoW egyaránt fenn legyen a gépen.
Megközelítőleg 4 új terület vár majd felfedezésre, kb. 20-30 új tárggyal és legalább egy új szörnnyel.
Van néhány kérdésük az üggyel kapcsolatban:
1. Milyen új XP szint elérést tart elfogadhatónak a tisztelt nagyérdemű? Kérdés, hogy milyen volt az átlagosan elért szint a HoW-rel, illetve milyen szintet tartanak a játékosok elfogadhatónak.
2. Milyen új szörnyet látnának szívesen a játékosok? Az idő miatt nagyon nagyot nem lehet már kérni, mert nincs túl sok idejük az animálásra…(Tarrasque és Krakken kiesett)
3. Milyen új tárgyakat látnának szívesen a játékosok? Most mindenki előtt ott a lehetőség, hogy olyan 200 (vagy kevesebb) szóban meghatározva küldjön egy tárgyleírást. Olyanokat választanak majd ki, ami elég jó, és nem túl nehéz implementálni (tehát az olyan tárgyakat illik elfelejteni, mint pl. A Nyelvek Nagy Védő Pengéje +5;+6 nem-elf nyelvű karakterek ellen, +7 az egy lábú orkok ellen esős napokon)
Most ennyit a dologról, később lesznek még új információik. Mindenkinek köszönik a segítséget a kis kérdőív kitöltésében. Egy a Dungeon Pack csak és teljes egészében a rajongóknak szól. Ha valamit szeretnének a játékosok, csak az InterPlay tudomására kell hozniuk.
Sajnos új spelleket nem tesznek a kiegészítőbe, ez túl sok időbe kerülne, főleg a magas szintűeké. Mivel mindent el akarnak készíteni olyan 1 hónap alatt inkább a tartalomra összpontosítanak, nem pedig az új dolgokra.
-
KH #447 huh, hát ez kimaradt, illetve nem tanáltam sehol a Purvist, affffene, gondoltam hogy valami lesz vele, mert egyszerűen túl jó felszerelése volt a csókának
grr, ez most frusztrál kicsinykét :(( -
KH #445 köszi, nem igazán boldogultam a dologgal (pedig este érkeztem vissza a Gloomfrostról a városba, de nem tanálkoztam senkivel) kerestem egy korábbi mentést, amikor még csak ketten voltak a halottak, és felderítettem az esetet :)
más
talált valaki valami fontos szerepet Purvisnak, én próbaképp megöltem, ugye evil jellemű, 11.000 XP-t (!!!) kap érte az ember, s egy igazán jól felszerelt tolvaj, mint kiderült...mikor a Kierant vadászó zsoldoscsapatot leveri az ember, már nem találtam meg, aztán a Hailee nevű kislánynak is van egy olyan tippje, hogy talán Purvis van a lüke testvérhármas legyilkolása mögött (tudjuk, hogy nem...)
szóval fura figura, de nem jöttem rá, mi a szerepe, valakinek van valami tippje? -
KH #442 huh, tényleg sajnáltam szegény sárkányt, igaz hogy evil volt, de bevettem azt a szomorú történetét... -
Tanja #441 Szegény sárkány!!!!!!!!!! :( -
KH #440 Én most megyek majd Irassactablablalbla barlangjába, aki valami nagy fehér sárkány,
gondolom ez a végjáték...
reményeim szerint ismét megmártom benne Aimoneh (vagy ki) Daloló Pengéjét :)
de van egy kérdésem
miután először jártam a barbár táborban és visszamentem Lonelywoodba az egyik D-s fijjut megette egy farkas, és ehhez a városka lakói hozzá is tették a megfelelő kommentjeiket (a két megmaradt testvér meg a kunyhójukban anyázta Emmerichet)
mikor visszamentem oda a Gloomfrost után elmentem megint a 3Ds házába, de már SENKI nem volt ott, és nem is tűnik úgy, mintha a város lakói akarnának mondani valamit az eltűnt prémvadászokról, pedig beszéltem már a kocsmatulajdonossal, a bárddal, a törpével, elmentem a bukott rangerhez is, de semmi
most akkor itten mi van?
várom válaszod, mint fürj a nyarat :)))
(ja, és persze jövő hét elején kész a végigjátszás (remélem Luftwaffet is érdekli), aztán vissza a BG2-höz) -
Demeter #438 Sikerült!
Bár most így visszagondolva az egyik szemem sír, a másik meg nevet. :( :)
No de sebaj aminek meg kellett történnie annak meg kellett történnie....
Csak most egy kicsit nehezebb lett a szívem, valami mintha húzná lefelé....
Viszont egy jótanács mindenkinek ha netán sikerül elpusztítani a Sárkányt akkor még ne örüljetek előre mert ki tudja mintha nem is halt volna '' akkor '' meg..
:) -
Demeter #437 Kedves hölgy ( Tanja ): naszóval el kell, hogy mondjak valamit nagyon nem szivesen ölném meg azt a csodálatos teremtményt (mivel Lily-vel egyetemben mélyen tisztelem ezeket a nemes őshüllőket ) de sajna nem hagy más választást nekem. :(
Egyszerűen nem tudom békés úton megoldani ( lásd párbeszéd ) a dolgot úgyhogy marad a harc legnagyobb sajnálatomra.
Igaz már a BG2-ben is kénytelen voltam elpusztítani nem egy Sárkányt de itt jelen esetben valahogy nehezebb dolgom akadt.
Amúgy igazad van azzal kapcsolatban, hogy eme élőlények mágikusan igencsak aktívak (és akkor még igencsak finoman fogalmaztam) :) és legyőzésük nem könnyű feladat. De ennyire???
Mindenesetre nem adom fel mert egyszerűen nem adhatom fel! Bár mikor szembekerülök igaz valójában ezzel a hatalmas fenevaddal igencsak elgondolkodom az élet értelmén.....lehet, hogy gyarló mivoltom sugallja bennem azt a hitvány késztetést, hogy mindenáron végeznem kell eme ősi kihalóban lévő faj megmaradt egyedével??
Nemtudom...talán... ;)
KH: figyu te merre jársz épp a HoW-ben? Sikerült már ama fent említett teremtménnyel összefutnod? És ha igen akkor győztesként vagy vesztesként kerültél ki a csatából?
Amúgy már korábban is tapasztaltam lassulást ( pedig nem igazán mondható csirkének a configom ) de azok nem voltak olyan vészesek mint ott a mozgó jegek tengerén... -
#436 Ja és ilyenkor minden varázst elsüt ilyen rövid idő alatt? -
#435 Ja és ez tanulható varázslat vagy magas szinten egyfajta bónus? -
#434 Thx! -
#431 Lehet hogy a BG2 fórumba már nem nagyon néztek be ezért írom ide!
Azt nem tudja vki hogy hogyan a fenébe varázsolnak olyan gyorsan az ellenséges varázsloók!!!!!!!!!!!!!!!!
1 mp alatt magukra nyomnak 5 Védővarázst!!!
Én meg szenvedek 2 percig míg vagy 5-6 magamra megy!
Most hogy van ez??? -
KH #430 Tanja
az izé legyőzése a végcél, szóval nem lehet élve hagyni, de még én se tartok ott
Demeter
egyébként korábban is tapasztaltad már a lassulást? nekem egyszer volt, mikor betámadtam a barbár táborba, na ott tényleg lelassult, de meg is értettem miért, mert vagy 25 barbár támadt ki egyszerre, szóval az tényleg sok...mondjuk szomorú hogy ilyen programozási problémák vannak :(
-
Tanja #429 Mondjuk én még nem tartok ott sajna de szerintem
hagyd élni! :)
Elösször arra gondoltam sok varázs de a sárkányok
köztudottan ilyen szempontból verhetetlenek.
Már amennyire tudom a sok fantasy könyvből...
Dem csak annyi még: sok szerencsét! -
Demeter #428 Üdv all!
Lenne egy kérdésem a HoW-el kapcsolatban. Nem tudom, hogy ki hol jár épp benne de én nekem adódótt egy kis gondom a mozgó jegek tengerén. Úgyhívják: Icasaracht!! ( mellesleg egy jégsárkány ). Naszóval igencsak érdekelne, hogy kinek miképp sikerült '' likvidálnia '' a kis kedves dögöt?! Arról nem is beszélve, hogy persze nincs egyedül a drága, hanem még azok a Sahuain testőrök is ott téblábolnak a közelébe ( egy királlyal egyetemben).
Szóval kiváncsian várom a válaszokat ezügyben.
Thx!
Dem -
Tanja #424 Itt mindig csak a gameről dumcsizunk... (milyen meglepő!) :)
Szóljunk már valamit a karikról!
Én kezdem: Fighter/thief (nő)
7-7 szint
és egy mage aki meg summonner.
Még csak most fejeztem be a "The Vale of Shadows"-t.
De már érzem, hogy abból a kariból lesz vmi! :)
Kiváncsi vagyok a többiek karakterére! -
#419 VALAKI HELP: ha csak a kieget akarom játszani akkor karaktergenerálásnál (nincsennek még 12szintű karijaim) az import karik azok NPC-k? vagy sem? Csak azért kérdezem mert nehogy lemaradjak valamiről... -
#418 YO
kell hozzá az IWD -
KH #416 a kiegészítőben másnak sem működik rendesen a Hide in Shadow üzemmód? nekem nem hajlandó olyan "átlátszós" lenni a tolvajom, viszont mikor megint megnyomom a rejtőzködés gombot, azt írja ki, hogy elhagyja a rejtőzködést (tehát mégis működik?)...na most akkor mi van?
egyébként csak belenéztem, és az első helyszínen rohantam végig...fura a BG2 mellett, hiányzik a térképes bejegyzések lehetősége...
a kérdéseim (#410) továbbra is fennállnak :)