Melyik a jobb - RTlklub vs tv2
-
Részemről is-is. Bár tekintve hogy nem szeretem a sorozatokat, ez így nem lehet kérdés.. asszM. Én a kettő között szoktam váltogatni, az RTL Klubb-on jobb a Heti Hetes és ált. jobb filmek vannak, mint a másik csatin. Viszont a OTV2-n meg normálisabb a híradó (nem hülyéknek készült. RTL klub kb. ilyes:
'Képzeljék el mi lenne (kisz szünet), ha önök kerülnének ebbe a helyzetbe?' [akarja a fene Lképzelni, én informálódni akarok].
Másik:
'József túlélte, de már nem volt. (hatásszünet) (most kicsit magasabb intonáció..) Igen nagy szerencse az (intonáció vége.., megint kis szünet..), hogy mégis túlélhette..'
Ezzel szemben az OTV2 híradója tárgyilagos, értelmes, nem úgy csinál mintha idiótáknak (infantilis öregeknek, vagy mesét kedvelőknek..) dumálna. Nálunk a műsor felhozatallal van baj: szerintM az nem olyan jó, amúgy Szellő Géza a kedvencem -> normálisan beszél és nem hal meg problémáktól. RTL Klubbon meg Antónia: ő tán kiválik ebből a beszédstílusból (említve feljebb..).
Mondjuk megtom' érteni a szolgáltatókat, hogy mindenféle nyál (bocsi..) sorozatot raknak be: mivel én max. a híradókat szeretem nézni, vagy esetleg néhány (tényleg néhány..) műsort (a borosék műsora mocsok erőltetett, ezért nem nézem: viszont a poénbomba nagyon bejön ;).
Na, remélM szépen összeszedtem mondandómat (meg tán értelmes is volt, próbáltam véleményt adni).
Ja igen: Szilárd uram jó fej az ő kézformációkkal kiegészített időjárásos jelentésével, de: milyen jó lenne, ha végig ua. intonációt használná és ÉRTENÉM az egészet, mert hol halk, hol magas hangon beszél (iszonyat zavaró.. néha a felét nem értem: pedig gondolom az odafigyelést próbálta hangsúlyozni). Hehe.. : Derűs estét..
Mi lenne ha a híradó vmi. frappáns üzenettel köszönne L? Ez még senkinek nem jutott eszébe (majd én is rendezgetem a kezeimet a távirányítóm gombján B]).
Nah.. most má' tényleg vége ;)