Baldur s Gate Vegigjatszas csicskaknak)
-
hawkie22 #171 Fiatal életem legjobb játéka volt anno, a második rész meg még rátett egy lapáttal. A harmadik rész már nem varázsolt el annyira.
De, hogy témánál maradjunk, Candlekeep-ben, a kezdö térképen helyböl van minimum 5-6 küldetés, vidd el ide, vedd fel azt, öld meg amazt, amiket ha megcsinálsz, máris 2-3-as szintü vagy. Csak ugye ehhez mindenkivel vagy majdnem mindenkivel beszélni kell a térképen, illetve minden ládát, hordót ki kell nyitni. Ez nem a rohanós játék, mint DOS és társai. Itt rá kell szánni az idöt, mindent elolvasni, mindenkivel beszélni stb. Ez egy szerepjáték, nem hack&slash. Ha mindent felfedeztél a térképen, akkor mehet Gorionnal tovább a fogadó felé. Nekem anno az volt a taktikám, hogy minden térképen minden zegzugot felfedeztem és addig nem is mentem tovább a következö térképre. Azért Imoennel, Xzar-ral és Montarion-nal már lehet valamit kezdeni, négyfös csapat, csak egy kicsit taktikázni kell. Imoennek pl. rögtön íjat adni a kezébe. Próbálgasd, nem könnyü a játék, de van nehézségi szint állítási lehetöség a beállításokban (nem javaslom, de van).
Utoljára szerkesztette: hawkie22, 2023.09.13. 06:40:25