Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Hat, mivel nekem a lentebb emlitett okok miatt elegge meg vannak kötve a kezeim, nem talalkoztam meg olyannal, hogy igazan elloptak volna a cuccaimat.
Mivel a MAFIA-n kivül minden mast segitseggel csinaltam (mivel altalaban qrva nagy melokba kezdek a hülye a fejemmel) igy nem is nagyon tudom ellenörizni, mi hova megy es mivel több tizezer soros szövegeket nem tudok 100%-ra ellenörizni, igy lehet, hogy rengeteg hiba is van benne. Peldaul a Diablo2-ben sokaig volt egy kard neve "deregje" :-) vagy peldaul egy szöveg ketszer fordul elö benne, a Dungeon Siege-ben egy vers meg mindig nem magyarul jelenik meg (nem tudom miert, pedig le lett forditva) es az uccso szöveg, ami grafika nem lett meg megcsinalva stb.
Szoval vannak hibak benne, tudom es ha valaki veszi a fardtsagot es kijavitja öket, nincs ellene kifogasom, mert nekem mar nem nagyon van motivaciom ujra megtanulni, hogyan is csinaltam annak idejen es keresgetni a fajlokat stb.
Szoval, ha valaki ezt megteszi es kiadja sajat "javitott" verziokent, de megemliti az eredeti forditok nevet, am legyen!
Csak akkor legalabb ennyit kerek, hogy jelezze az illetö, hogy kinek a munkajan alapszik az ö verzioja.
A 100%-os lopkodasokkal termeszetesen en sem ertek egyet, de hat megakadalyozni nem lehet s mint mondtam, en meg olyannal az en munkaim kapcsan nem talalkoztam.