Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Tudod mi itt a baj:
    Az, hogy MI napokat, heteket, hónapokat - nem egyszer - dolgozunk ezeken!
    Fel tudod fogni mit jelent ez? Meg tudod érteni, hogy mit jelent az, amikor valamit önszántadból átadsz másoknak - sok ezer embernek - és a cserébe kért viszont bizalom helyett ilyesmit kapsz cserébe?

Mi sem keresünk pénzt vele. A pénz témáról sok hónapja már volt vita itt.
    Én, aki most minden egyes fillérrel garasoskodok, tudod mennyit tudtam volna kaszálni a Max Payne 2 MAGYAR MOD-dal, ha tegyük fel CD-n kezdem el csak terjeszteni, vagy mittomén SMS-weben, netán csekken elküldött összegek után adnék egy egyéni teelpítőkóddal ellátott példányt CD-n az illetőnek stb. stb.?
    Szerény 5000 látogatóból, ha csak 1000 fizet nekem 50 Ft-ot (SMS) akkor: 50.000 Ft
    Ha bunkó módon CD-n árulom: bele sem gondolok - 100.000 Ft tuti.
    És ha adott összegért lehetne egyéni kódos telepítőt megszerezni, szerintem akkor is súrolná a 100.000 Ft-ot.
    Mindamellett, hogy gondolom menne az egymásnak átmásolás, meg a honlapokra feltöltés...
    Érted?

De - és ezt a többiek is teszik - nem kérek pénzt, csak annyi megbecsülést, hogy a több hónapnyi munkámért cserébe ne kérdezés nélkül terjesszék a fordításaimat és elsősorban a honlapom legyen a terjesztő forrás.
    Érdekes: a GameStar, a PCGames, a PCGuru és annak idején a PCFormat meg tud és tudott keresni, ha van mellékletre feltehető magyarításom. Az e-mail címem sem titkos.
    Magánszemélyek még nem kerestek meg, viszont annál többen éltek vissza a fordításaimmal.
    HJ barátom, aki - nyugodtan merem állítani - szinte etikai és jogi képviselőnk e kérdésben, vállvetve küzd azért, hogy ilyen "lopások" ne történjenek, mert ő is tudja, hogy a munka megbecsülendő, övé is, másoké is.

Legyen már annyi becsület ebben a kurva országban, hogy ha vannak emberek, akik a magánéletük rovására is, de fordítanak, ne éljenek meg ilyeneket!

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
    -----------------------------------------