Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Jakuza: Elöszöris a comrades valoban kamarádot jelent, ami társ igazabol es nem barat, de lenyegeben igazad van. A Nutta, amennyire en lattam, egy nev lehet.
A forditasodhoz:
Pocsek!
Semmi köze az eredetihez, de meg csak halvanyan sem.
Ha meg az "I have figured out" jelenteset sem tudod, inkabb hagyd a forditgatast.
Az "I have" sose jelentette azt, hogy "rajönni" es ezt senki nem mondta! Ebben az esetben befejezett multidöt jelent, mivel a "I have figured out" az bizony a rajöttem szo angol megfelelöje!
A "figure" meg sose jelentett kigunyolast!
Ne haragudj, nem szemelyeskedes, csak tenymegallapitas!
Anelkül, hogy tovabb olvastam volna barmelyik forditast is (majd ha ezt megcsinaltam vegognezem) en igy forditanam:
Oké, azt hiszem rájöttem. Masse a fülemet rágja, hogy tüntessem már el azokat a dobozokat a folyósóról. Ugyanabban a pillanatban veled azért ordibál, hogy vigyed fel öket (oda?), hogy a bennük lévö zsákokat megtölthesd a szerverteremben lévö vízzel. Javíts ki, ha rosszul látom, de ez nem azt jelenti, hogy mindegy, mit csinálunk, valamelyikünkkel ordibálni fog? Az egyetlen megoldás, ami eszembe jut, hogy bevágjuk a fürdöbe és jól megagyabugyáljuk. Van erre egy külön pár zoknim, ha tudsz szerválni néhány narancsot.
Gavril
Basszus....folyton kijelent ez a szar sg....es utana sose tudok bejelentkezni....