Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Soldiers of Anarchy Feliratok
------------------------------------
A telepítő CD-n itt van: /Program Files/Silver Style Entertainment/Soldiers of Anarchy/data.ubn (fájl)
De jöhet ugye a feltelepített változatból is, a lényeg ez: data.ubn - a mérete mindössze 356 kilobájt!
Soldiers of Anarchy Hangok
------------------------------------
Nos ez érdekes lesz. Megnéztem a szükséges fájlt:
A telepítő CD-n itt van: /Program Files/Silver Style Entertainment/Soldiers of Anarchy/sounds.ubn (fájl)
De jöhet ugye a feltelepített változatból is, a lényeg ez: sounds.ubn - a mérete nagy 123 megabájt!
Viszont benne, a nekünk kellő hangok mindössze 19 MB-ot tesznek ki.
Az *.ubn fájl = zip. Tehát, WinRAR 3.20 beizzít és megnyit sounds.ubn. Kitömörít belőle ezek:
- InGame alkönyvtárból ---> "characters" és "startspeech" könyvtárak.
Összméretük 20 MB. WinRAR 3.20-al betömörítve az említett két könyvtár: 16 MB.
Szóval, ennyi, ezek kellenek.
A felajánlottak közül nem kell:
--------------------------------
A Haegemonia alap (nekem is megvan - megnézhetem mit lehet tenni) - bár félek, túl nagy lesz.
A Heroes 4 és kiegjei - reménytelenül nagy munka lenne.
A Syberia menürendszere ki van véve - a többi szintén nagy fájl lenne.
Az Imperium Galaktika 2 (is) megérdemli, hogy megvegyük!
A Settlers 4 esetében nem tudom, hogy mit kellene kivenni - nincs meg egyik sem :(
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
-----------------------------------------