Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Soldiers of Anarchy Feliratok
    ------------------------------------
    A telepítő CD-n itt van: /Program Files/Silver Style Entertainment/Soldiers of Anarchy/data.ubn (fájl)
    De jöhet ugye a feltelepített változatból is, a lényeg ez: data.ubn - a mérete mindössze 356 kilobájt!

Soldiers of Anarchy Hangok
    ------------------------------------
    Nos ez érdekes lesz. Megnéztem a szükséges fájlt:
    A telepítő CD-n itt van: /Program Files/Silver Style Entertainment/Soldiers of Anarchy/sounds.ubn (fájl)
    De jöhet ugye a feltelepített változatból is, a lényeg ez: sounds.ubn - a mérete nagy 123 megabájt!
    Viszont benne, a nekünk kellő hangok mindössze 19 MB-ot tesznek ki.
    Az *.ubn fájl = zip. Tehát, WinRAR 3.20 beizzít és megnyit sounds.ubn. Kitömörít belőle ezek:
    - InGame alkönyvtárból ---> "characters" és "startspeech" könyvtárak.
    Összméretük 20 MB. WinRAR 3.20-al betömörítve az említett két könyvtár: 16 MB.
    Szóval, ennyi, ezek kellenek.

A felajánlottak közül nem kell:
    --------------------------------
    A Haegemonia alap (nekem is megvan - megnézhetem mit lehet tenni) - bár félek, túl nagy lesz.
    A Heroes 4 és kiegjei - reménytelenül nagy munka lenne.
    A Syberia menürendszere ki van véve - a többi szintén nagy fájl lenne.
    Az Imperium Galaktika 2 (is) megérdemli, hogy megvegyük!
    A Settlers 4 esetében nem tudom, hogy mit kellene kivenni - nincs meg egyik sem :(

-----------------------------------------
    Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

-----------------------------------------