Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
/OFF
Nos meg egyszer hozzaszolnek az OFF Topichoz, amit en inditottam el :-)
Szerintem egy mese lehet brutalis, ha van egy tanulsaga, miszerint a gonosz mindig elnyeri bünteteset!
Hallottam olyan hülye pedagogusrol, aki a sajat gyerekenek azert nem engedte nezni a mesefilmeket, mert ott az allatok beszelnek es szerinte a gyereket megzavarja, hogy a valosagban meg nem.
A lenyeg, hogy az ember vissza tudjon emlekezni a sajat gyerekkorara es tudja, hogy ö annak idejen mit erzett. Akkor tudni fogja, mit lehet egy gyereknek es mit nem.
A szülö reszeröl szerintem a legfontosabb, hogy együtt legyen a gyerekkel es megvalaszolja a kerdeseket es elmagyarazza a különbseget a valosag es a fantazia között.
A szülö mindig a sajat vagyait fogja a gyerekre eröltetni es szerintem ez igy van jol. A legtöbb gyerek inkabb nem csinal semmit, vagy playstationozik, ahelyett, hogy elmenjen karate edzesre. Nem azt mondom, hogy ne hagyjuk a gyerek sajat almait, vagyait teljesiteni, ha van neki, de ha nincs, akkor igenis eröltessük es akkor persze mi mast eröltet az ember, mint azt, amit ö szeret.
En nagyon örülnek, ha anyamek annakidejen rameröltetik mondjuk a müjegtancot ( tudom egy ferfihez nem illik, de en imadom :-) ). Akkor utaltam volna, de most biztos sportosabb lennek, jobb lenne a kondim, lenne nehany aranyermem, vilaglatott lennek, egyszoval lennenek emlekeim stb.
Van egy baratom, akinek tornazni kellett jarni. Rohadtul utalta neha, de csinalta. Mikor vegzett a 8 altalanossal, besetalt a fövarosi nagycirkuszba es felvettek artistanak. Most ha 2 honapot van magyarorszagon evente, az sok es szetkeresi az agyat.
Hat nem megerte?
Na kb. ennyi....
/ON