Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Persze. Sőt, tovább megyek:
    Én a gyerkőceimnek már most begyűjtöttem az összes, elérhető Magyar népmesék (video) és rajzfilm sorozatokat, meg nekik gyűjtöm a mai szuper színészek filmjeit (Robert De Niro az isten)... stb. stb.
    Természetesen, mindenkinek igaza van akkor, amikor azt állítja, az Élet nem fenékig tejfel, és kell az egészséges mennyiségű erőszak is a gyerek nevelésébe (nem őt bántani, hanem nem elfordíttatni a valóság elől - persze, nem Face of Death videokat bámultatni velük... ). Gondolom, észrevettétek, még magam sem találom a hangom ebben a témában, de hát még nincs is porontyom...
    Az tuti, amikor eljöttnek vélem az időt, akkor a fiam mindenképpen végig fogja nyomni az apu kedvenc gémjeit... És összemérjük mit tudunk ... én ugyanis a mentéseimet, statisztikáimat külön is el szoktam tenni...

-----------------------------------------
    Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------