Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    És a legfontosabb: ne engedd 10 éves kor alatt PC közelébe könyörgöm! Kocka feje lesz, és azt sem fogja tudni, ki volt Petőfi Sándot, de majd Linux alatt simán be fog neked mountolni egy újabb DVD-írót, vagy felrakja neked a Windows 2003 Server Enterprise-t 1,5 óra alatt, akár vakon klikkelve is...
    Ha nekem lesz, akkor 10 éves kora előtt, általam, tuti nem fog játszani PC-n, PS4-en, X-Box3-on, vagy mittomén min...!

A gyerek előszöris essen, keljen, homokózban játszon, futocsgájlon, tanuljon meg bicajozni, rollerezni, meg járjon karate edzésekre meg ilyenek, hétvégén nézheti ahogy apu nyomja a Quake 5-öt a 10 Ghz-es PC-n... és amikor kellő érettséggel bír, akkor szépen elő minden rendszertudást és uzsgyi, mert a PC a jövő...

Lehet, kissé konzervatívnak tűnök, de elhihetitek, nem vagyok az. Csak féltem a mai gyerekeket...

A minap is, állok buszmegállóban.
    Az utca két oldalán, az egymástól már elbúcsúzott kis (max. 8 éves) srác:
    - Akkor elhozod holnap a DVD-t?!
    - Ahham, apukámnak több is van, olyanok mint a sima CD-k csak sokkal több fér rájuk!
    - Van sok?!
    - Ja, hozzak akkor?!
    - Hozzá'!
    ...

Na, el lehet képzelni...

-----------------------------------------
    Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004

------------------------------------------