Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Sziasztok!
Nos. elmondok egy történetet.
Én örök Win9x-es voltam... Mindezidáig.
Pontosan 3 napja tértem át WinXP-re.
Oka:
- Max Payne 2 alatt elkezdett "szemetelni" az ATI Radeon 9500 Pro (128). Először azt gondoltam, melegszik - nem, kézhideg. Aztán azt hittem, driver - nem 3.10-e Catalyst. Húzva semmi nem volt.
Elhihetitek, nagyon nehezen, de ráálltam, hogy kipróbáljam az XP-t.
- Mivel a Max Payne 2 MAGYAR MOD-ot olyan emberkék gépére "fejlesztettem", akik többnyire, vagy leginkább WinXP-t használnak, kénytelen voltam magam is azt használni, hogy kiderüljön, okoz-e problémát alatta...
- S a legfontosabb érv, hogy marad is az XP:
A MAGYAR MOD-ban van ugye az "Elözmények" menüpont, ami egy video.
Azt 2 napnyi munkával, *.bmp-kből készítettem (AVIEdit, VirtualDub 1.5, SoundForge 6.0, Adobe Premiere 6.5 és betömörítés: RAD Tools), még Windows Millenium alatt.
Amikor külön elindítottam a kész művet, nagyszerűen, tükör élesen futott.
Amikor viszont a Játékban, a film majd' minden 10. mp-ben megakadt... Grrrrrrrr.
Már azt hittem, dolgozhatok az újabb tömörítéssel.
S láss csodát:
--------------
Amint átálltam a Windows XP-re a gond megszűnt. Pedig a WinME alatt is, a WinXP alatt is ugyanazokat a progikat, codeceket (K-Lite 2.20) használom.
Nehéz szülés volt. De volt értelme. Szerintem XP!
Csak ugye bele kell tanulnom még... Pl. az idegesített, hogy állandóan rinyált, hogy kevés a hely a C:-n... Csodálkoztam, hogy 2.2 GB nem elég neki.
Mióta 3.75GB-on terjeszkedhet, semmi probléma vele...
-----------------------------------------
Mindennemű, magyarításra vonatkozó kérdés előtt mindig nézd meg a HONLAPOMON lévő ".:Magyarítás lista:." -t!
>> Max Payne 2 MAGYAR MOD telepítési infók a honlapomon! <<
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004
------------------------------------------