Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Csak olyan Játéknak ugrok neki, amit végig is tudok játszani.
A Max Payne-t már végignyomtam 2-szer.
Először azért, mert tudtam, hogy le fogom / fogjuk fordítani.
Másodszor azért, mert közben teszteltem - jó sok lefordított képregény, betöltő kép és a fejezetekhez tartozó szöveg után néhány pályányi teszt-játék. A hibákat felírtam, részletesen. Kijavítottam, majd újra végignyomtam odáig, ahol abbahagytam.
Közben újabb - nem kis adagnyi - kép editálás, fordítás, szöveg elkészítése (GHT-segítséggel), majd újabb tesztsorozat...
Tisztelettel szeretném bejelenteni, hogy a mai, át-nem-aludt éjszaka eredménye - a Max Payne 2 tekintetében, a korábbiakkal együtt:
- 100%-os képregények (138/138 fájl)
- 100%-os betöltő, és menühátterek (34/34 fájl)
- 2 teljes video honosítva, módosítva (2/2 fájl)
- a szövegfájlokból: 20/22 fájl
- Bugreport exe (1/1)
Ami készül még:
- a 2 szövegfájl
- a HTML-alapú 'Readme' - kicsit a MOD-unkhoz igazítva, természetesen.
A MOD-ból lesz "light" változat is. (Heheh, Zagash...
)
Mivel a Max Payne 2-t nem "adták ki" RIP-változatban, remélhetőleg senkinek sem okoz gondot a MAGYAR MOD.
Ezért csak egyetlen változatot tervezek "kiadni": A TELJES VERZIÓ - azaz minden fentebb felsorolt elem mérete, jelenlegi számítások alapján, telepítővel: kb. 100 MB (megabájt) lesz!
Jövő héten már tuti kész lesz.
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------