Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Danecay: Nem tettem le róla - semmiről sem szoktam. Ismerőseim tudják, kitartó vagyok, mint egy bulldog, vad, mint egy rottweiler és aranyos, mint egy kiscica... hehe 
Na, poénok nélkül: egy kis türelmed kérem, jelenleg 4-5 szál van a kezemben. Számoljuk együtt:
- Max Payne 2 grafikák - kemény
- Enter The Matrix szövegrészek - kemény
- Praetorians szövegek - már finishben, de azért nem könnyű, kissé ellustultam korábban, most újra fel kell vennem a hangulati ritmusát.
- Contract JACK (a favoritom) - ez is finish felé, de nála kis gondok is adódtak.
+ egy titkos project, csak annyit mondok: Unreal Warfare-motoros
absurd: a Vampire-ről sem mondtam le ... kitömörítve már régen a teljes szövegállománya, és a legnagyobb falatjából már cirka 5% megvan.
HJ: REMEK! Ha Te benne vagy, akkor annak jónak kell lennie!!! Számíthatsz rám is! Sőt, amint megcsinálom e hónapban a MP2-öt, meg a fentiek közül amit említettem, jövőre már DX1-ben is részt tudok vállalni - ami ugye csak 1 hónap és itt van
Andi: Szerintem szedd le a hivatalos oldalról a forráskódot, és azzal csináld. Abban benne van minden szükséges editor, sőt, egy komplett MOD-készítése leírás is. A Homeworld-sorozat támogatja a MOD-okat, sőt, baráti tanácsként engedd meg: a magyarítást is csak úgy szabad megcsinálni, mert, ha a teljes anyagba akarod implantálni, az több száz megabájtos fájloka ki- és becsomagolását igényli a felhasználótól!
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------