Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Részemről semmi akadálya - csak azt szerettem volna bizonyítani az összeállított html-lel, hogy Zagash kissé valótlan dolgot állít.
Pontosítok: sosem írtam - sosem fogom, s senkinek sem fogok - olyat, melyben mélyhajlással, hajlongással és sűrű bocsánatkérések közepette közlöm, hogy a nagy fordító-guru Zagash, a tévedhetetlen szent igenis bebizonyította, hogy igaz minden szava stb. stb... Tőlem, ilyet soha.
A #2037 volt és lesz a maximum.
S Zagash hihet bármit, nem érdekel, de stílusát Jakuza tökéletesen leírta - ehhez csak ennyit tudok hozzátenni:
- nem vagyok már adminisztora ennek a topicnak (miért is, nem tudom, talán mert elvették), a nevem csak dísz a cím alatt - semmilyen előjogom nincs, a korábbival pedig nem éltem vissza.
- Jakuza és Zagash vitáját semmiképpen sem néztem jó szemmel, nem is akartam beleszólni, mindaddig, míg - szokásához híven - Zagash el nem kezdett sárral dobálózni (felém is).
- HJ-vel (is) egyetértek, korábban írtam is a vitába szúrva, jó lenne rendezni a dolgot, de Jakuzának is igaza van, egy ilyen emberrel nem lehet rendezni semmit, csak sárdobálási versenyt, amit a nagyobbak egy idő után megúnnak, de a kicsi még mindig folytat(na)...
- Zagash: (mert tudom, hogy úgyis visszatérsz, hogy elolvasd a kilépőd után írtakat) töltsd le, vagy olvasd el a megadott hozzászólásokat, s láthatod, olvashatod - a hitetlenkedés, a "vita" és a lecsendesedése után bizony Te voltál, aki nem tudtad túltenni magad rajta, s bár kaptál elismerést, továbbra is heregolyó nyalogatást irogattál stb.
Ezek után, nekem nem sok mondanivalóm van.
------------------------------------------
.:i2k:.
------------------------------------------