Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • Zagash
    Először is örülök, HJ és Andy, hogy -ha más nem is-, ti kiálltok a magyar fejlesztők érdekei, ha úgy tetszik jogai mellett.

HJ: a Jakuza által írt előbb trójai, később már csak egy ártatlan számláló egy direkt nem elrejtett opcionális lehetőség a telepítőben. Te is össze kellett, hogy fussál vele a telepítés végén. Pont azért nem akartam elrejteni, hogy megmaradhasson a választás lehetősége, és így abszolút nem kényszer dolog és főként nem eltitkolt (mint sok hivatalos szoftver InstallShield telepítőjében van).

Jakuza: Csak gratulálni tudok "munkádhoz". Nem tudom, hogy ezzel mit sikerült bebizonyítanod (azt leszámítva, hogy már ilyen fiatalon mekkora faszkalap(!) vagy), de bárki feltelepítheti a honosítást (aki feltelepítette a játékot) és bárki készíthet belőle egy ilyen rar-filet, persze engedély nélkül. Szóval ennyit erről...

Úgy tűnik, hogy sajnos ez a mi magyar honosítás kommunitink sem szűkölködik a nem odavaló egyénektől, akik más munkáját nemhogy elismernék, hanem semmibe veszik és a verítékes munkánkat kényükre-kedvükre alakítgatják és így terjesztik, mit sem törődve azzal, hogy az eredeti készítőket károsítják meg vele.

Jakuza, te milyen alapon formálsz jogot a mi email-címünkre? Merthogy az első -HJ által is említett- kellemetlen hangvételű levélnél, AMIT MIATTAD, A KIRIPPELT MAX PAYNE HUN VÁLTOZATOD MIATT KAPUNK, ha addig éljek is, de megkeserítem a hátralévő netes életedet!! Nem viccelek! Ott fogok állni mindvégig a sarkadon, és minden létező formában azon leszek, hogy elégtételt vegyek rajtad ezért a gusztustalanságért, amit csináltál!... Az életkorodról pedig csak annyit tömören: Nem én vagyok az, aki a kisdobos-korosztályhoz hasonlóan összevissza hazudozik itt -pl. mindenféle trójai dolgokról-, de nem én vagyok az sem, aki a 8 évesek 'menő' nyelvén akar érvényt szerezni mondanivalójának, Mr. kicsirigó -- Amúgy hidd el, ettől függetlenül kurvára nem érdekel, hogy hány évet éltél már le a tyúkszaros életedből, mert én azon a véleményen vagyok, hogy az ilyen csótányokat mielőbb el kell taposni. Még mielőtt szaporodásnak indulhatnának. Krekker csótány. ez jó :) ... Már látom is, miről fog szólni ez a topik az elkövetkező időkben: Ki kinek a munkáját rippelte ki, törte fel, ez lopta az anyagot, stb... Jakuzával egyszer csak megjelentek a honosítás-ripperek a színen. Szép.

Mindenesetre az Ice Box Studio befejezte a szereplését ebben a topikban, mindaddig, amíg nem változik a helyzet.
    A topik régi fénye (és értelme) az ilyen hulladék alakok miatt, -mint ez a feltörő-Jakuza - már réges-régen a múlté. (Ne örülj, Jakuza, remélem nem próbálod elhitetni magaddal, hogy miattad hagyjuk el a topikot... ez már egy sokkal régebbi folyamat.)

Imyke: Utojára írok neked az Ice Box Studio nevében. Lehet, hogy mint házigazdának, neked pont nem azon kéne lenned, hogy támogasd ezeket a Jakuza-féle feltörő-barmokat (ahogy kiálltál mellette), hanem épp ellenkezőleg. Persze az többet ért neked még a topik tisztán tartásánsál is, hogy Jakuza pártján állva ellenem szólj. (Ez elég átlátszó volt és fogtam is, csak nem éppen a topik érdekeit képviselte, neked pedig mint házigazdának, szerintem pont erre kellene törekedned.)

Sajnálom továbbá, hogy nem tehettünk pontot a mi régi ügünk végére sem, még annakidején. Emlékszel? Mikor megrágalmaztál, s megfogadtad, hogy ha kiderül hogy mégsincs igazad, nyilvánosan "bocsánatot kérsz" majd tőlem itt a fórumban az általad okozott sérelmekért. Sokan nem is értik a mai napig sem: Miért nem tettem túl magamat ezen az ezer éves ügyön? Az ok pedig pofonegyszerű:
    Akárhogy is emlékszel, a mai napig nem volt annyi gerinced, Imyke, hogy tartsd a szavad és bocsánatot kérj azért, hogy a MOHAA munkálatai alatt oly sok időn keresztül rágalmaztál/gyanúsítgattál és hogy oly sok keserű órát/napot/hetet szereztél ezzel nekem teljesen alaptalanul. Az idő pedig nem foltozza be a sebeket. Arra hiába vársz.

És egy olyan embert, aki nem képes megtartani a szavát, másnak nem tudom nézni, csakis hitvány alaknak...

"Örültem", hogy megismerhettelek benneteket. Szép párost alkottok így együtt, Jakuza és Imyke!

Bye.