Játékmagyarítások fóruma

Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)

Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.

Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
  • IMYke2.0.0.0
    Nem Zagash.
    Eszemben sincs neked "aládrakni".
    1. Semmi kedvem szócsatázni.
    2. Elegem van a "copy-paste"-féle hozzászólásaidból.
    3. Elegem van abból, hogy mindent visszavezetsz egy általad fel nem dolgozott konfliktusra.
    4. S legfőképp elegem van abból, hogy "loál"-ozol, megy efféle hasonló magyartalan kifejezéseket használsz, amivel ki akarod emelni magad közülünk...

Talán inkább be kéne látnod más igazád. Ahogy Te is elvárod mástól.

Én nem istápolom Jakuzát. Nincs is rá szüksége. Erős egyéniség ő.
    Én azzal tudok egyetérteni, amit ő szeretne:
    Ha valakinek nincs meg a teljes Játék, akkor is tudja használni - s nem utolsó sorban isteníteni, mert ugye attól félsz, hogy épp ellenkezőleg történne, de ha ki sem próbálhatják, nos hát akkor azért kaptok efféle levélkéket - - akinek bizony nincs 1999 Ft-ja, hogy EVM-es cuccost vásároljon, vagy - és ez elterjedtebb indok - csak a RIP-eket gyűjti, mert (számára) azok is megfelelnek.
    Szerintem Jakuzának igaza van akkor, amikor ezen emberek kirekesztése ügyében emeli fel a hangját.
    A módszer természetesen nem egészen tisztességes, DE HA VISSZAOLVASOL, akkor rájössz, ő felajánlotta, s majdhogynem felkért arra, hogy Veletek egyetértésben tehesse ezt meg - elsősorban magának, s ha kell (s mondjuk Ti erre bólogattatok volna) mások is megkaphatták volna az anyagot.

Szerintem megint támadásnak vélsz olyasvalamit, amit alapvetően nem annak kellett volna.

Részemről ennyi.
    Nem az én dolgom, tépjétek ki egymás szívét, gyalogoljatok át egymáson, de engem tessék ebből kihagyni, főleg Te Zagash!

Indokokat ne kérj...!

------------------------------------------
    .:i2k:.
    ------------------------------------------