Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Max a te beteg agyszulemenyed a terjesztes.
Ez biztos arra vonatkozott.
"1. Szolj ha kuldhetem vissza nektek a RIPre keszult magyaritast. :)
2. Maximum nem lesz kozkezen ez a fajta magyaritas, de ha esetleg keri tolem valaki szivesen elkuldom neki.
3."
A masik fele eddig arrol pofaztal,hogy te azoknak csinalod, a magyaritast, akik nem tudnak mas nyelvet. Mozt mar azt arrol dumalsz, hogy szelektalsz.
Azert azert vesztel ossze Imikevel, hogy o papol arrol, hogy nem ugy akar magyaritani, hogy masok segitsegebol stb.
Szal nekem te ne papolj kicsirigo.
Sajnalatos modon, amiert ilyen csira vagy es masokat kizarsz a lehetosegbol, hogy hasznalhassak a magyaritast, kenytelen vagyok en megcsinalni a RIP-pel rendelkezoknek.
"// Edited by Zagash for the Hungarian Localization Patch
[OBJ_HOUSE_DANGER0] String = "Szeretteim veszélyben voltak.";
[OBJ_HOUSE_DANGER1] String = "Meg kellett mentenem őket.";
[OBJ_SUBWAY_FIND_ALEX] String = "Meg kellett keresnem Alexet.";
[OBJ_SUBWAY_GET_OUT] String = "Ki kellett jutnom erről a vesztőhelyről.";
[OBJ_SUBWAY_RATS] String = "Hadat üzentem a patkányoknak.";"
S lasd nagyvonalu vagyok, a "gusztustalan" szovegelesed
"És ki mondta, hogy csak oridzsi bolti verzióra megy fel??"
ellenere is benne hagyom a nevedet, viszont a szamlalotol es a trojaitol sajnalatosan megszabaditom a primitiv telepitodet.
Ja es ezt is a telepitobol vettem, meg azt is , hogy a te szakertelmem allitolag se mehet a tiednek.
Na majd meglatjuk.
Foleg a nagypofaju megjegyzeseid utan.
"huh, ezt tényleg jól ízekre szedhetted, ha már az első regisztrációs-bejegyzést sem vetted észre, amit figyel a progi. loál. Valóban, ezeket itt alább nem keresi a telepítő. Azazhogy: nem ezeket keresi :) Szal erről ennyit"
Mi van ha dicsergetnek egybol jopofizol?
"Remélem megérte a fáradságot, és tetszeni fog (amint szétcincáltad :)"
Most meg mar sirsz, mikor szetcincaltam.
Remelem jobban nem akarsz kihozni a sodrombol.