Játékmagyarítások fóruma
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
Magyarítás és magyarosítás különbsége
(https://hu.wikipedia.org/wiki/Magyarosítás)
Ebben a topikban NEM az M.I./Gépi segítéses fordításokkal foglalkozunk.
Ne reklámozd, ne szúrd be hírként, ne emlegesd, ne is kelts feszültséget ezzel a témával!
Köszönjük.
Magyaritasok.hu | HunosítókTeam | Lostprophet | PS Hack Fórum | Unreal Engine 4 Tutorial (Kena) by .:i2k:.
-
Nekem te ne kicsirigózzál, Jakuza. lol.
Ezzel a linkkel mit akarsz? Bárki elolvashatja, (és felteheti a netre, akárcsak te) aki feltelepítette a honosítást. A fájlokat szintúgy... loál, amit művelsz.
"Majd a postas se fogja a fellabu rokkantaknak , kivinni a nyugdijjat, mert a te szemleletedet hajtja." - ez jó!
Igen, ugyanis a postás sem vinné ki a fellabu rokkantaknak a nyugdíjat, ha az egy olyan csoport lenne, akik folyamatosan sárt dobálnak, netalán pisztollyal fenyegetőznek. (Mint ahogy a RIP-esek pedig egy olyan csoport, akik minket szidnak, ha nem megy a honosításunk normálisan a szétcincált szar rip-verziójukon.)
MONDTAM MÁR: NEKÜNK EZ NEM KELL. EZÉRT CSAK FULL-CD-RE FEJLESZTÜNK !!!!
(bakker, te nem értesz magyarul? Vagy 20adszor írom már le...)
"Senki nem pofázott terjesztésről." Hmmm...
ad1: "De akkor nem haragszol meg remelem, ha csinalok egy sima telepitot a RIPeseknek, ..." (szóval nem csak saját részre - erről ennyit)
ad2: "Szolj ha kuldhetem vissza nektek a RIPre keszult magyaritast. :)"
Ebből mi mást kéne leszűrnöm, minthogy arra készülsz, hogy gusztustalan módon feltöröd más verítékes munkájának eredményét és terjeszteni akarod?!
Állj már le Jakuza, ez nem a te szoftvered, hogy csak úgy feltörd!
Készíts egy telepítőt magadnak és törögesd azt, wazze! Eszem megáll...